Welke krant past bij mij?

Vraagt u zich wel eens af… welke krant past bij mij?

De dag van veel Nederlanders begint pas echt met de krant op schoot. Of u nu ’s morgens met een kopje koffie aan de keukentafel de krant leest of op weg bent naar uw werk en de krant erbij pakt in de trein. Maak een goede start en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland.

Dat hoeft tegenwoordig niet meer alleen met de papieren krant op tabloidformaat. Ook de digitale krant op de smartphone, tablet of laptop wordt steeds populairder.

De krant brengt u niet alleen op de hoogte van alles wat er in de wereld speelt, maar is voor veel mensen ook een ontspannen bezigheid om de dag te kunnen starten.

Grote keuze uit landelijke en regionale dagbladen

In Nederland beschikken we over een groot aantal verschillende kranten. Er is een ruime keuze uit landelijke dagbladen, maar ook regionale kranten zijn nog altijd ongekend populair.

Wilt u graag een abonnement op een krant nemen, maar weet u niet …

Lees meer

Is het AD gek geworden?

Deze vraag stelden wij onszelf bij Krantaanbiedingen.nl toen we een nieuwe aanbieding van het AD kregen. De aanbieding? 6 Maanden gratis de krant mét een topkwaliteit ASUS Tablet én kans op een reis naar Gran Canaria bij een jaarabonnement.

Dat we niet de enigen waren die dit dacht, bleek wel toen we gisteren gebeld werden door John. Het gesprek ging ongeveer zo (het Rotterdamse accent kunt u er zelf bij denken):

“Ja hallo, met John. Ik was net effe bij jullie op de site en ik zag die actie van het AD. Nou ben ik van de afdeling van ‘If its too good to be true, dan is het dat meestal ook’ en ik dacht..ik bel effe om te checken of dat allemaal wel klopt.”

“Nou John”, zei onze medewerker Paul. ‘Wij waren ook erg verbaasd toen we deze actie doorkregen, maar het klopt toch echt helemaal. U krijgt de krant 6 maanden gratis bij een jaar en daarbij ook nog eens een mooie tablet. De verkoopafdeling van het AD heeft de opdracht gekregen om voor het einde …

Lees meer

“Nederland neemt afscheid van de krant, behalve op zaterdag”

PERSBERICHT:

“Nederland neemt afscheid van de krant, behalve op zaterdag”

In 2013 hebben Nederlanders steeds vaker de papieren krant in de ban gedaan, maar in het weekend kunnen ze de krant nog niet missen. Dat blijkt uit onderzoek van krantaanbiedingen.nl.

Via de website Krantaanbiedingen.nl kunnen consumenten een abonnement afsluiten op een van de dagbladtitels die Nederland rijk is. Uit een inventarisatie van afgesloten abonnementen via de website blijkt in vergelijking met eerdere jaren het weekendabonnement sterk in populariteit toegenomen te zijn in 2013.

Bij een weekendabonnement krijgen mensen op zaterdag de papieren krant op de mat en lezen zij de rest van de week digitaal de krant via de desktop computer, tablet of smartphone.

Dagblad de Telegraaf is een van de kranten die dit jaar een grote stijging laat zien in verkochte weekendabonnementen. In 2013 zijn er op Krantaanbiedingen.nl bijna twee keer zoveel weekendabonnementen afgesloten als reguliere weekabonnementen. Van alle afgesloten 2-jarige abonnementen gaat het in 32,6% van de gevallen om weekabonnementen, bij de overige 67,4% gaat het om weekendabonnementen.

Ook bij andere kranten ziet krantaanbiedingen.nl een …

Lees meer