Trouw

abonnement-trouwTrouw is krant met idealen. De krant geeft daarom onderwerpen als het onderwijs, zorg en het milieu extra aandacht. De lezer weet dat te waarderen en heeft de krant sinds de overgang op compactformaat weer weten te vinden. In 2012 is heeft Trouw een de prestigieuze European Newspaper Award gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt voor de krant wordt met het beste concept en de beste vormgeving. De jury prijst Trouw onder meer vanwege de vaste bijlagen ‘De Verdieping’, ‘Tijd’ en ‘Letter & Geest’. Ze geven Trouw bijna de verdieping en uitstraling van een weekblad.

De krant heeft ook een aantal vaste columnisten, die scherp met de pen, de dagelijkse waan voorbij gaan en kritisch de politiek en samenleving beschrijven. En dat blijft niet onopgemerkt. Zo won Trouw-columnist Hans Goslinga in 2012 de Heldringprijs. De krant wil graag gedegen en integere journalistiek bedrijven. Veel roddel en achterklap zul je in deze krant niet vinden: Je moet er wat van opsteken. Als deze beknopte opsomming van de krant u aanspreekt, kies dan een van de volgende abonnementen op Trouw. Ook in 2022 heeft Krantaanbiedingen altijd de scherpste acties.

Trouw Zomeractie (met gratis boek)

Stopt automatisch.
Zomer actie met gratis boek

Trouw aanbieding augustus 2022.

Stopt automatisch.
Probeer Trouw - 4 weken 6 euro actie

COMPLEET: Trouw kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
Trouw kortingsactie

ZATERDAG+: Trouw kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
Trouw zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: Trouw actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen Trouw.nl
Trouw digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Premium-artikelen

Toegang Premium-artikelen op Trouw.nl
Trouw digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Recensies Trouw

Wij hebben lezers van Trouw gevraagd een recensie te schrijven. Deze lezers hebben in het verleden een (proef)abonnement afgesloten op dit dagblad via Krantaanbiedingen.nl. Uit ons onderzoek onder blijkt dat lezers van dagblad Trouw zeer hoog waarderen. Het gemiddelde cijfers is een 8,6. Wilt u ook een recensie schrijven? Dan kan dat op onze recensiepagina.

“ Ik las Trouw ter afwisseling van de Volkskrant. Heerlijke krant om de dag mee te beginnen. Rustige opmaak, wars van sensatie, met name de Verdieping las ik volledig. De wijze van verslaggeving is van een hoog niveau. Ik vind het zeer professioneel gedaan en de artikelen zijn zeer prettig om te lezen. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. W. Kaas, Utrecht

“ Ik ben geabonneerd geweest Op: de Stentor, NRC, Parool maar vind Trouw verreweg de beste. Goede informatie, leuke rubrieken, veel kunst. Goede vaste rubrieken behalve Ephimenco. Als die verzuurde, bittere, humorloze man wegbleef zou ik de krant een 10 geven. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Mevr. B. van den Bergen, Zutphen

“ Trouw kenmerkt zich door een onafhankelijkevnieuwsvoorziening met boeiende achtergrondartikelen op het terrein van duurzaamheid, religie en cultuur. Nieuwsvoorziening en achtergronden over economische ontwikkelingen is wat te mager in de krant. Digitale versie is prima. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. P.J. Hollemans, Bathmen

Lees Trouw vanaf €4

 

Trouw: 3.89 / 5 (98 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen