Trouw

abonnement-trouwTrouw is een ochtendkrant met een oplage van zo’n 88.000 exemplaren. Trouw is een krant met idealen en staat met name bekend vanwege de nadrukkelijke aandacht voor nieuws en beschouwingen op het gebied van religie en filosofie. Doordeweeks verschijnt de krant in twee katernen, waaronder een nieuwskrant en daarnaast het katern De Verdieping. Met het katern De Verdieping brengt het dagblad boeiende achtergrondverhalen, beschouwingen en opinies. Het dagblad zoekt graag de verdieping op en Trouw is dan ook een echte krant met inhoud, zonder enige sensatie. De verdieping achter het nieuws belichten, daar gaat het om bij Trouw.

De krant heeft bepaalde idealen hoog in het vaandel staan. Het streven naar o.a. gerechtigheid, vrede, vrijheid en liefde voor elkaar komen dan ook terug in de manier waarop het nieuws wordt gebracht. Trouw vindt het belangrijk om in verbinding te staan met de lezer, en onderscheidt zich daarnaast ook op het vlak van onderzoeksjournalistiek. Zo werd de onthulling van de welbesproken toeslagenaffaire gedaan door Trouw in samenwerking met RTL. Maar de krant valt niet alleen op in ons land, ook op internationaal vlak gooit het dagblad hoge ogen met haar journalistieke primeurs zoals het nieuwsartikel over belastingontwijking door grote bedrijven en de rijken der aarde.

Onze Trouw aanbiedingen voor juni 2024

Wanneer u een krant zoekt met duidelijke idealen en vooruitstrevende onderzoeksjournalistiek dan zou Trouw wel eens de perfecte krant voor u kunnen zijn. Op zoek naar een Trouw aanbieding? Sluit deze maand nog via ons een abonnement af op uw favoriete dagblad en profiteer zo van extra veel voordeel. Bij ons vindt u altijd de beste aanbiedingen op een krantenabonnement. Op dit moment hebben wij de volgende Trouw krant aanbiedingen:

Trouw aanbieding juni 2024. 4 weken voor €4

Stopt automatisch.
Probeer Trouw - actie

COMPLEET: Trouw kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
Trouw kortingsactie

ZATERDAG+: Trouw kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
Trouw zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: Trouw actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen Trouw.nl
Trouw digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Premium-artikelen

Toegang Premium-artikelen op Trouw.nl
Trouw digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Trouw abonnement aanbieding

Wilt u graag een Trouw abonnement afsluiten maar twijfelt u nog over welk type abonnement het beste past bij uw persoonlijke wensen? Wij lichten deze graag verder voor u toe. Kiest u voor een Compleet abonnement aanbieding op Trouw dan ligt het dagblad zes dagen per week bij u op de mat en heeft u daarnaast digitale toegang tot het online portaal. Hoeft u niet iedere dag de papieren krant te ontvangen, maar vindt u dit af en toe wel leuk? Met een Zaterdag PLUS abonnement aanbieding ontvangt u Trouw op zaterdagen in huis en blijft u daarnaast 24/7 online op de hoogte van de laatste berichtgevingen. Helemaal geen behoefte meer aan een papieren krant? Kies dan voor een van onze Trouw digitaal aanbiedingen.

Trouw digitaal

Via het digitale portaal van Trouw wordt 24/7 nieuws gebracht. Een digitaal abonnement op Trouw is niet alleen extra voordelig, een ander groot voordeel is dat u met een Trouw digitaal abonnement altijd op de hoogte blijft van de meest actuele gebeurtenissen. Online worden verhalen van Trouw journalisten gepubliceerd op het moment dat deze ook echt relevant zijn, en vaak nog voordat deze in de krant te lezen zijn. Ook krijgt u met een digitaal Trouw abonnement toegang tot de digitale versie van de krant, in PDF vorm en ook nog speciaal in een ander formaat dat toegankelijk is voor voor tablets en smartphones. Kiest u voor een Trouw digitaal Basis abonnement dan bent u extra voordelig uit, maar heeft u wel enkel toegang tot de premium artikelen.

Recensies Trouw

Wij hebben enkele lezers van Trouw gevraagd een recensie te schrijven. Deze lezers hebben in het verleden via ons een (proef)abonnement op Trouw afgesloten. Uit ons onderzoek onder lezers van Trouw blijkt dat deze het dagblad zeer hoog waarderen. Het gemiddelde cijfer is zelfs een 8,6. Ook graag een recensie achterlaten? Dat kan op onze recensiepagina.

“ Ik las Trouw ter afwisseling van de Volkskrant. Heerlijke krant om de dag mee te beginnen. Rustige opmaak, wars van sensatie, met name de Verdieping las ik volledig. De wijze van verslaggeving is van een hoog niveau. Ik vind het zeer professioneel gedaan en de artikelen zijn zeer prettig om te lezen. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. W. Kaas, Utrecht

“ Ik ben geabonneerd geweest Op: de Stentor, NRC, Parool maar vind Trouw verreweg de beste. Goede informatie, leuke rubrieken, veel kunst. Goede vaste rubrieken behalve Ephimenco. Als die verzuurde, bittere, humorloze man wegbleef zou ik de krant een 10 geven. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Mevr. B. van den Bergen, Zutphen

“ Trouw kenmerkt zich door een onafhankelijkevnieuwsvoorziening met boeiende achtergrondartikelen op het terrein van duurzaamheid, religie en cultuur. Nieuwsvoorziening en achtergronden over economische ontwikkelingen is wat te mager in de krant. Digitale versie is prima. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. P.J. Hollemans, Bathmen

Trouw proefabonnement

Weet u nog niet helemaal zeker of Trouw de juiste krant is voor u? Kies dan voor een aanbieding op een Trouw proefabonnement. Wij bieden regelmatig aantrekkelijke acties voor een Trouw proefabonnement aan op onze website. Houd deze pagina in de gaten voor alle actuele kortingen op een Trouw proefabonnementen en ook andere aantrekkelijke kortingsacties. Wilt u uw Trouw abonnement opzeggen? Ga dan naar onze speciale kranten opzegpagina en zeg uw abonnement eenvoudig en snel op. Wilt u na het opzeggen van uw Trouw abonnement wel graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en liever niet onnodig veel betalen? Wanneer u na het opzeggen van uw huidige Trouw abonnement geïnteresseerd bent in een ander krantenabonnement bekijk dan bijvoorbeeld ook eens onze zeer voordelige NRC krant aanbiedingen, Volkskrant aanbiedingen of aanbiedingen op het Parool.

Zoekt u een krant met idealen waarin verbinding wordt gezocht met de lezer? Spreekt de passie en grote kunde voor uitstekende onderzoeksjournalistiek u aan? Dan is Trouw mogelijk het meest geschikte dagblad voor u. Maak vandaag nog gebruik van onze Trouw aanbiedingen en profiteer zo van een flinke korting op uw Trouw abonnement.

Lees Trouw vanaf €2.25

 

Trouw: 3.94 / 5 (104 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen