Telegraaf

telegraaf abonnementDe Telegraaf is in Nederland een van de belangrijkste mediamerken en staat ook wel bekend als “De krant voor Wakker Nederland”. De Telegraaf heeft van alle kranten in ons land het grootste bereik. Zowel via papier als digitaal bereikt de krant meer dan 50% van de Nederlandse bevolking. De Telegraaf wordt gezien als een krant met een duidelijke taal en brengt dagelijks het meest actuele nieuws uit binnen- en buitenland. Daarnaast brengt het dagblad interessante achtergrondverhalen op het gebied van sport, financiën, actualiteit en niet te vergeten: entertainment. Lezers van de Telegraaf genieten zo dagelijks naast al het belangrijke nieuws ook van de laatste weetjes rondom de sterren. Hiermee onderscheidt de Telegraaf zich met name van alle andere landelijke dagbladen. Geïnteresseerd in een Telegraaf abonnement, maar liever niet de volle prijs betalen? Hier vindt u een overzicht van alle actuele Telegraaf aanbiedingen.

Telegraaf aanbiedingen voor april 2024

Een Telegraaf abonnement tegen de scherpste prijs? Sluit dan via ons een Telegraaf abonnement af en profiteer zo van veel voordeel. Bij ons vindt u de beste Telegraaf aanbiedingen voor verschillende soorten abonnementen. Zo kunt u via ons een Telegraaf aanbieding vinden voor zowel de papieren krant, het digitale abonnement of een variatie daarin. Met onze Telegraaf abonnement aanbiedingen bent u altijd verzekerd van de beste deal. Ook zijn er regelmatig acties en ook aanbiedingen voor bijvoorbeeld een Telegraaf proefabonnement. Momenteel bieden wij de volgende Telegraaf aanbiedingen:Helaas heeft de Telegraaf geen aanbieding op dit moment. Kom snel een keer terug, of overweeg een abonnement op het AD.

Wilt u liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Informatie over de Telegraaf

De Telegraaf verschijnt zes dagen per week in de papieren vorm. Daarnaast wordt er ook nog eens via het digitale portaal van de Telegraaf 24/7 nieuws gebracht. De Telegraaf is een politiek rechts-georiënteerd dagblad. Naast de meest actuele berichtgeving uit zowel binnen- als buitenland heeft de krant ook een dagelijkse financiële sectie genaamd ‘De Financiële Telegraaf’. Een andere dagelijkse sectie waarmee de krant veel lezers trekt gaat over sport en staat bekend onder de naam ‘Telesport’. Ook heeft de Telegraaf nog enkele andere rubrieken die zeer populair zijn onder de lezers van het dagblad. Dit zijn bijvoorbeeld ‘Privé’, ‘Vrouw’, ‘Reiskrant’ en ook de societyrubriek genaamd het ‘Stan Huygens Journaal’. Het magazine ‘Vrouw’ verschijnt voor abonnees op vrijdagen en losse nummers voor niet-abonnees zijn te koop op zaterdagen.

Vanwege het hoge amusements gehalte van de krant wordt de Telegraaf gezien als een ‘populaire’ krant. De vele sensatieberichten, maar ook de artikelen vanuit het magazine ‘Prive’ dragen hier deels aan bij. Hierin onderscheidt de krant zich ook ten opzichte van andere dagbladen die als echte ‘kwaliteitskranten’ worden beschouwd. Als een echt ‘boulevardblad’ dat enkel juicy news brengt kan de Telegraaf dan weer niet worden gezien. Zo is de financiële bijdrage serieus van opzet en is de toon waarin artikelen worden geschreven gematigder dan bijvoorbeeld de artikelen in de wereldwijd bekende roddelbladen als het Duitse ‘Bild’ en het Britse ‘The Sun’.

De Telegraaf richt zich op een vrij breed publiek, en dit is met name af te zien aan het gebruik van de populistische en conservatieve stijl. Dit is dan ook meteen de reden dat de krant ook deels op tabloid- en broadsheet-formaat wordt uitgebracht. Bent u geïnteresseerd in een dagblad dat naast het brengen van nieuws ook deels entertainment brengt? Met onze Telegraaf aanbiedingen haalt u de meest populaire krant van Nederland in huis met nieuws over diverse onderwerpen en amusement rubrieken. Twijfelt u nog over welk type abonnementsvorm het beste bij u past? Hieronder lichten wij alle verschillende abonnement aanbiedingen op de Telegraaf verder toe.

Recensies Telegraaf

Er zijn weinig andere kranten die door lezers zo gewaardeerd worden als de Telegraaf. Gemiddeld geven lezers het dagblad een 8,3. Sommigen kunnen letterlijk niet wachten om naar de voordeur te lopen om de krant van de mat te rapen. Ze roemen de Telegraaf om de “heldere berichtgeving”. “Een krant die eerlijk is en alles bij naam durft te noemen”, schrijven ze. Pluspunt is de variatie waardoor de krant “lekker weg leest”. Een kleine greep uit wat lezers ons vertellen:

“ Al een tijdje de telegraaf in huis, heel lekker om in de ochtend even een krantje te lezen waarin een beetje sensatie/onzin wordt gemixt met serieuze financiële verhalen. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. M. van Kasteel, Vleuten

“ Heerlijke krant, diverse artikelen over veel onderwerpen. Voor de dames op zaterdag een leuk blad. Heerlijk na het sporten, koffie, lekker broodje en de Telegraaf. Super! ”

★ ★ ★ ★ ★ | Mevr. M. Rooseman, Weesp

“ Fijne krant om te lezen. Elke morgen stipt 05:15 in de brievenbus. Het enige wat is mis is het regionale nieuws, maar goed dat weet je ;-) ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Mevr. Y. Blom, Geldermalsen

“ De Telegraaf is voor mij informatief, uitgebreid, gevarieerd, duidelijk overzichtelijk, actueel, prettig leesbaar, handzaam ..in het weekend een kadootje!! ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. H. Steverink, Sivolde

Telegraaf abonnement aanbieding

Bij ons vindt u verschillende aanbiedingen voor diverse Telegraaf abonnementen. De krant zes dagen per week op de mat ontvangen inclusief onbeperkt toegang tot het digitale portaal van de Telegraaf? Kies dan voor onze ‘Compleet’ aanbieding. Met een ‘Zaterdag+’ abonnement ontvangt u de Telegraaf iedere zaterdag op de mat. Daarnaast heeft u met dit abonnement ook 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang tot het digitale portaal van het dagblad. Helemaal geen behoefte meer aan de papieren krant? Geen probleem. Via ons sluit u ook extra voordelig een volledig digitaal abonnement op de Telegraaf af. Met de Telegraaf digitaal blijft u zo altijd op de hoogte van het laatste nieuws via uw laptop, smartphone of tablet.

Twijfelt u nog of de Telegraaf voor u het juiste dagblad is? Kies dan voor een proefabonnement op de Telegraaf. Deze bieden we regelmatig aan via onze website. Houd deze pagina in de gaten voor alle actuele acties rondom Telegraaf proefabonnementen en ook andere aantrekkelijke kortingsacties. Wilt u uw Telegraaf abonnement opzeggen? Via ons zegt u eenvoudig en snel uw Telegraaf abonnement op. Bezoek hiervoor onze speciale pagina voor het opzeggen van uw Telegraaf abonnement. Wilt u na het opzeggen van uw abonnement wel graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tegen aantrekkelijke prijzen? Wanneer u na het opzeggen van uw huidige Telegraaf abonnement geïnteresseerd bent in een ander krantenabonnement bekijk dan bijvoorbeeld ook eens onze zeer scherpe NRC aanbiedingen, Trouw aanbiedingen of aanbiedingen op het Parool.

Geschiedenis van de Telegraaf

De Telegraaf is de oudste krant van Nederland. De krant werd namelijk al in de 19e eeuw opgericht, door Henry Tindal. Het eerste exemplaar van de Telegraaf verscheen op 1 januari 1893. In de jaren daaropvolgend wisselen verschillende hoofdredacteuren elkaar af. In de jaren 50 werd de krant pas echt succesvol. Tegen die tijd kwamen er steeds meer kranten bij, maar geen enkele krant heeft ooit kunnen tippen aan het landelijke succes van de Telegraaf. De krant heeft na al deze jaren nog steeds enorm veel lezers en kent de grootste oplage van alle dagbladen in ons land. De Telegraaf blijft een grote doelgroep aanspreken en niet alleen op papier.

De Telegraaf is ook succesvol met het online platform en was daarmee de eerste van alle dagbladen. Zo was de Telegraaf de voorloper van het nieuws op internet, en wordt dit platform nog steeds veelvuldig bezocht door de trouwe aanhang van de krant, en daarnaast ook nieuwe lezers. Mid jaren 90 richtte het dagblad het online portaal op waar alle standaard berichtgeving en nog veel meer op werd gedeeld. Ook beschikt de Telegraaf over een speciale webshop waar abonnees extra voordelig bepaalde producten kunnen aanschaffen. Daarnaast heeft de Telegraaf sinds 2009 ook een omroep op de publieke zenders, genaamd ‘WNL’. Deze afkorting staat voor Wakker Nederland en verspreidt berichten vanuit een politiek gezien rechts karakter.

Zoekt u een krant dat meer biedt dan enkel het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, en bent u daarnaast ook gecharmeerd van een gezonde dosis entertainment? Dan is de Telegraaf mogelijk het meest geschikte dagblad voor u. Maak vandaag nog gebruik van onze Telegraaf aanbieding en profiteer zo van een speciale korting op uw Telegraaf abonnement.

Lees De Telegraaf vanaf €1.77

 

Telegraaf: 3.92 / 5 (251 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen