Telegraaf

telegraaf abonnementDe Telegraaf heeft niet voor niets de slogan: “De krant voor Wakker Nederland.” Met een Telegraaf abonnement haalt u elke dag het laatste nieuws uit binnen- en buitenland in huis. Daarnaast heeft de Telegraaf dagelijks nieuws uit de sport- en financiële wereld waardoor u op elk denkbaar terrein op de hoogte kunt blijven met wat er speelt in de wereld. Dankzij onze Telegraaf aanbieding kunt u ook horen bij Wakker Nederland.

Kies in oktober 2019 uit de volgende aanbiedingen van de Telegraaf

Aanbieding Telegraaf abonnement

• COMPLEET: 6 dagen op de mat 1 jaar nu €5,65 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang

Langer van dit aanbod profiteren?
Kies dan voor een abonnement van 2 jaar (€5,65 p/wk.) of 3 jaar (€4,27 p/wk.)

Aanbieding jaarabonnement Telegraaf

Aanbieding Telegraaf abonnement

• ZATERDAG+: Zaterdag op de mat 1 jaar nu €3,12 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang

Langer van dit aanbod profiteren?
Kies dan voor een abonnement van 2 jaar (€3,12 p/wk.) of 3 jaar (€2,65 p/wk.).

Topkorting bij zaterdag abonnement Telegraaf

Aanbieding Telegraaf abonnement

• DIGITAAL: 24/7 digitale toegang 1 jaar nu €2,42 p/wk.
Lees op pc, smartphone en tablet

Langer van dit aanbod profiteren?
Kies dan voor een abonnement van 2 jaar (€2,42 p/wk.) of 3 jaar (€1,96 p/wk.).

Actie bij  digitaal abonnement

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

De huidige Telegraaf aanbiedingen

Hierboven vindt u een overzicht van alle Telegraaf abonnementen. Onze aanbieding op een Telegraaf abonnement is zeer voordelig geprijsd. Er zijn verschillende abonnementen op deze krant mogelijk. Regelmatig bieden we hier ook een proefabonnement Telegraaf aan om de krant voordelig uit te proberen. De huidige mogelijkheden (laatste update oktober 2019) voor een Telegraaf abonnement staan hierboven vermeldt.

Informatie over de Telegraaf

Met een Telegraaf abonnement haalt u ook extra rubrieken zoals de Privé, met nieuws over sterren uit binnen- en buitenland, als ook de Reis-, Vaar-, en Woonkrant in huis. Ook de societyrubriek genaamd Stan Huygens Journaal verschijnt regelmatig als extraatje bij de Telegraaf. Elk weekend verschijnt het magazine “Vrouw” bij deze krant. De Telegraaf is een politiek rechts-georiënteerde krant.

Dankzij onze Telegraaf aanbieding haalt u ook in 2019 de meest populaire krant van Nederland in huis met nieuws over diverse onderwerpen alsmede diverse amusement rubrieken. Door deze brede aanpak is deze krant geschikt voor een zeer groot en breed publiek. De Telegraaf is een ochtendkrant en verschijnt 6 dagen in de week. Elke morgen wordt de krant zeer vroeg bezorgd zodat u tijdens het ontbijt al kunt genieten van het laatste nieuws. Op deze pagina vindt u de beste Telegraaf aanbiedingen.

Telegraaf Recensies

Er zijn weinig andere kranten die door lezers zo gewaardeerd worden als de Telegraaf. Gemiddeld geven Telegraaf-lezers de krant een 8,3. Sommigen kunnen niet letterlijk niet wachten om naar de voordeur te lopen om de krant van de mat te rapen. Ze roemen de Telegraaf om de heldere berichtgeving. Een krant die eerlijk is en alles bij naam durft te noemen, schrijven ze. Pluspunt is de variatie waardoor de krant ‘lekker weg leest’. Een kleine greep uit wat lezers ons vertellen over De Telegraaf:

“ Al een tijdje de telegraaf in huis, heel lekker om in de ochtend even een krantje te lezen waarin een beetje sensatie/onzin wordt gemixt met serieuze financiële verhalen. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. M. van Kasteel, Vleuten

“ Heerlijke krant, diverse artikelen over veel onderwerpen. Voor de dames op zaterdag een leuk blad. Heerlijk na het sporten, koffie, lekker broodje en de Telegraaf. Super! ”

★ ★ ★ ★ ★ | Mevr. M. Rooseman, Weesp

“ Fijne krant om te lezen. Elke morgen stipt 05:15 in de brievenbus. Het enige wat is mis is het regionale nieuws, maar goed dat weet je ;-) ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Mevr. Y. Blom, Geldermalsen

“ De Telegraaf is voor mij informatief, uitgebreid, gevarieerd, duidelijk overzichtelijk, actueel, prettig leesbaar, handzaam ..in het weekend een kadootje!! ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. H. Steverink, Sivolde

Geschiedenis Telegraaf

Naast de meest populaire krant van Nederland, met een oplage van meer dan 600000 kranten, is de Telegraaf ook de oudste krant van Nederland. De krant werd al in de 19e eeuw opgericht door Henry Tindal. Op 1 januari 1893 verscheen het eerste exemplaar van deze krant. In de afgelopen 120 jaar is er veel veranderd. Vele hoofdredacteurs zijn gekomen en weer gegaan, maar vanaf de jaren 50 in de 20e eeuw is het pas echt hard gegaan met deze krant. Alhoewel er rond die tijd al meerdere kranten bestonden die we hedendaags nog steeds lezen is geen enkele krant in de buurt gekomen van de populariteit van de Telegraaf.

De Telegraaf was ook de voorloper van het nieuws op internet. Al in 1996 had de Telegraaf een website met het laatste nieuws over binnen- en buitenland, politiek, sport en economisch nieuws. Daarnaast heeft de Telegraaf een webshop waar abonnees vaak extra voordelig bepaalde producten kunnen aanschaffen. Sinds 2009 heeft de Telegraaf ook een omroep op de publieke zenders. De naam hiervan is WNL, wat een afgeleide is van de slogan voor de krant. WNL staat voor Wakker Nederland en laat een politiek rechts-georiënteerd geluid horen als tegenwicht voor de vele links-georiënteerde zenders. Naast de papieren uitgave kunt u bij onze Telegraaf aanbieding vaak ook kiezen of u de digitale uitgave van de krant wilt ontvangen voor op uw smartphone of tablet. Meer info leest u op de Wikipedia pagina van de krant.

Telegraaf kortingscode 2019

De Telegraaf heeft op de website ook een webshop. Hier kunnen diverse producten zeer voordelig worden aangeschaft. Abonnees krijgen een extra korting op de aankopen. Regelmatig verschijnt er ook een Telegraaf kortingscode waardoor u de producten met een extra korting kunt aanschaffen. De aanwezige producten lopen uiteen van mode en entertainment tot sieraden en tickets voor evenementen. De Telegraaf kortingscode geeft vaak korting op specifieke producten wat kan oplopen tot een hoge korting waardoor de producten bij de webshop veel goedkoper zijn dan in de gewone winkel.

Telegraaf abonnement stopzetten

Heeft u gebruik gemaakt van onze Telegraaf aanbieding en een abonnement op de populairste krant van Nederland genomen? Wij hopen dat u dagelijks heeft genoten van het laatste nieuws. Wilt u toch uw Telegraaf abonnement stopzetten? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. De Telegraaf abonneeservice is wat u dan zoekt. Bij uw Telegraaf abonnement heeft u de inloggegevens gekregen voor mijntelegraaf.nl. Op deze Telegraaf abonneeservice kunt u uw abonnement op Telegraaf stopzetten. Ook kunt u hier uw gegevens wijzigen en bijvoorbeeld een bericht doorgeven als u bent verhuisd. Update april 2018: Omdat wij vaak vragen hierover krijgen hebben we een speciale Telegraaf opzegpagina online geplaatst met precieze instructies.

Toe aan een nieuwe krant? Uit onderzoek blijkt dat lezers relatief vaak switchen tussen de Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Wellicht is dit wat voor u?

Lees de Telegraaf vanaf 2.42

 

Telegraaf: 3.68 / 5 (194 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen