Telegraaf abonnement opzeggen

Wilt u uw Telegraaf abonnement opzeggen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het kan soms gebeuren dat een krant niet meer helemaal aan uw wensen voldoet of wellicht komt het financieel even wat minder goed uit. Als abonnee heeft u verschillende mogelijkheden voor het opzeggen van het Telegraaf abonnement.
Telegraaf opzeggen instructies

Hoe kunt u een Telegraaf abonnement opzeggen?

Er zijn drie verschillende manieren om uw Telegraaf abonnement te beëindigen. U kunt telefonisch opzeggen, online opzeggen via de website of een brief sturen naar de Telegraaf abonneeservice. We zullen de drie verschillende manieren voor u op een rijtje zetten, zodat het een fluitje van een cent wordt om het Telegraaf abonnement te beëindigen.

Houdt wel rekening met de opzegtermijn. Bij het afsluiten van een kwartaal-, halfjaar- of jaarabonnement kunt u één maand voor afloop van de abonnementsperiode opzeggen. Bent u te laat? Dan zit u er nog een maand aan vast. Na afloop van de abonnementsperiode kunt u wel iedere maand opzeggen, dus het abonnement wordt niet opnieuw met een kwartaal, half jaar of een jaar verlengd.

1. Telegraaf telefonisch opzeggen

U kunt uw Telegraaf abonnement telefonisch opzeggen via 088-8248201. Houdt uw eigen gegevens bij de hand, zoals het abonneenummer, zodat de mensen van de klantenservice u snel kunnen identificeren in het systeem. Geef aan dat u het abonnement wilt beëindigen, met inachtneming van de opzegtermijn, op de eerst mogelijk datum. Vraag om een schriftelijke bevestiging.

2. Online opzeggen

Een abonnement op de Telegraaf, maar ook op andere publicaties van TMG, kunt u opzeggen via de website Mijnmedia.nl. Tijdens het afsluiten van het abonnement heeft u hier instructies voor gekregen om een account aan te maken. Hier kunt u bijvoorbeeld uw adresgegevens wijzigen. Het is ook de plek waar u het abonnement online kunt opzeggen. Surf daarvoor naar Mijn abonnement op Mijnmedia.nl. Login met uw gegevens en klik vervolgens op ‘Overig opties’. Vervolgens klikt u op ‘Nu opzeggen’.

Houdt ook hier rekening met de opzegtermijn van één maand. Na het invullen van de juiste gegevens heeft u opgezegd. U ontvangt hier automatisch een schriftelijke bevestiging van.

3. Per post opzeggen

Wil u liever per brief het Telegraaf abonnement opzeggen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Stuurt u hiervoor een brief naar het volgende adres:

Telegraaf Abonneeservice
Postbus 376
1000 EB Amsterdam

Vergeet niet al uw gegevens te vermelden, waaronder het abonneenummer. Het verwerken via de post duurt twee weken. Vraag om een schriftelijke bevestiging in uw opzegbrief. U kunt de onderstaande brief gebruiken om het Telegraaf abonnement stop te zetten. Kopieer de brief en vul uw eigen gegevens in tussen de haakjes. Print de opzegbrief uit en stuur deze naar het bovenstaande adres.

Opzegbrief voorbeeld

Telegraaf Abonneeservice
Postbus 376
1000 EB Amsterdam

Betreft: Opzeggen Telegraaf-abonnement

(woonplaats, datum)

Geachte heer / mevrouw,

Hierbij maak ik u kenbaar mijn abonnement op de Telegraaf te willen opzeggen met ingang van (datum), waarbij ik de opzegtermijn van één maand in acht neem. Mijn abonneenummer is (abonneenummer).

Indien mijn contract niet per (datum) opgezegd kan worden, dan wil ik graag de vroegst mogelijke datum, met inachtneming van de opzegtermijn, als datum van opzegging geven voor het beëindigen van mijn contract.

Graag ontvang ik een schriftelijke bevestiging van mijn opzeggen (per post, per e-mail) met daarin de datum waarop mijn abonnement beëindigd wordt.

Met vriendelijke groet,

(Voor- en achternaam)
(Handtekening)
(Adres)
(Postcode en woonplaats)

Wilt u zeker weten dat de Telegraaf Abonneeservice uw brief zal ontvangen? Dan kunt u deze aangetekend versturen.

Telegraaf opzeggen bij vakantie

Gaat u op vakantie en wilt u een tijdelijke stop instellen op uw abonnement op de Telegraaf? Dat is zeker mogelijk. De bezorging kan tijdelijk onderbroken worden via Mijnmedia.nl. Login met uw gegevens en ga naar ‘Bezorgadres’. Hier vindt u de mogelijkheid ‘Vakantieservice’ en kunt u een tijdelijke stop instellen.

Wilt u liever de Telegraaf op uw vakantieadres ontvangen? Ook dat is in sommige gevallen mogelijk. Hiervoor moet uw vakantieadres in Nederland liggen en de tijdelijke bezorging dient minimaal drie dagen en maximaal zes maanden te duren. Let op dat de Telegraaf niet bezorgd wordt op hotels, bungalowparken en op campings.

 

Telegraaf opzeggen: 2.95 / 5 (37 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen