Parool

parool abonnementHet Parool is een krant dat zich met name richt op inwoners van Amsterdam. Het wordt dan ook wel dé krant van Amsterdam genoemd, en is sinds 1998 ook echt de enige krant dat zich vooral richt op al het nieuws uit de hoofdstad. Het Parool bericht graag over onderwerpen als cultuur, uitgaan, kunst en media. Daarnaast is uiteraard ook oog voor de Amsterdamse voetbalclub Ajax en reizen. Ook worden de vele restaurants die de stad rijk is veelvuldig belicht en bekritiseert. Zo bezoekt de culinair recensent van het Parool wekelijks een restaurant om hier vervolgens een recensie over te schrijven.

Parool aanbiedingen voor juli 2024

Het Parool is echt een begrip in Amsterdam en ook daarbuiten. Kunt u niet wachten om dagelijks alle nieuwsfeitjes en andere spraakmakende verhalen over de stad te weten te komen sluit dan via ons een voordelig Parool abonnement af. Hieronder vindt u een actueel overzicht van al onze huidige Parool aanbiedingen:

Aanbieding juli 2024. 5 weken voor €4

Stopt automatisch.
proefactie parool

COMPLEET: Parool kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
Parool kortingsactie

ZATERDAG+: Parool kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
Parool zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: Parool actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen Parool.nl
Parool digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Premium-artikelen

Toegang Premium-artikelen op Parool.nl
Parool digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Informatie over het Parool

Niet alleen in Amsterdam, maar ook buiten de landelijke hoofdstad wordt de krant goed gelezen. Dit is met name te danken aan de vele spraakmakende reportages gemaakt door de eigen redactie van het dagblad. De journalisten van het Parool kennen de stad als geen ander en dankzij hun uitgebreide netwerk worden met regelmaat spraakmakende reportages gebracht die ook buiten de stadsgrenzen opvallen. Het Parool is een krant dat zich politiek gezien links van het midden bevindt, dit komt met name vanwege het sociaaldemocratische verleden. Dit was echter niet altijd het geval, zo koos de krant ten tijde van de Vietnamoorlog de kant van de Verenigde Staten. Het Parool heeft een oplage van ruim 40.000 exemplaren en is inmiddels niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap.

Parool abonnement aanbieding

Via ons kunt u verschillende abonnementen afsluiten op het Parool, allemaal met veel voordeel. Zoekt u een Parool aanbieding voor een volledig abonnement? Kies dan voor ons ‘Compleet’ abonnement op het Parool. Bij dit type abonnement ontvangt u het dagblad zes dagen per week op de mat en blijft u daarnaast 24/7 op de hoogte van al het nieuws uit onze hoofdstad via het digitale portaal. Met onze ‘Zaterdag Plus’ aanbieding ontvangt u de krant op zaterdagen en heeft u daarnaast ook onbeperkt digitaal toegang. Op zaterdag biedt het Parool twee extra bijlagen. Een daarvan is ‘Ps van de Week’ en deze bevat onder andere een uitgebreide Amsterdamse uitgaansagenda en de populaire rubriek proefwerk. De andere bijlage is het bekende ‘Vrij’ waarin onderwerpen als kunst, media, boeken, muziek en ook wetenschap ruim de aandacht krijgen.

Daarnaast vindt u bij ons vaak diverse speciale kortingsacties voor verschillende Parool aanbiedingen. Zo hebben wij gedurende het seizoen onder andere acties als de Parool ‘Zomeractie’ waarbij u gratis een boek naar keuze kunt uitzoeken. Wilt u het Parool liever eerst een tijdje uitproberen voordat u een abonnement afsluit voor langere tijd? Geen enkel probleem. Bij ons vindt u ook een aanbieding op een Parool proefabonnement. Met een Parool proefabonnement ontvangt u het Parool vier weken lang tegen een zeer scherp tarief. Ook zit u nergens aan vast. Na afloop van het proefabonnement stopt deze namelijk automatisch. Uw huidige Parool abonnement opzeggen? Ga dan naar onze speciale opzegpagina. Blijft u wel graag de krant lezen, bekijk dan ook eens onze andere voordelige krantaanbiedingen. Zoals bijvoorbeeld onze aanbiedingen op Trouw, AD aanbiedingen en voordelige Volkskrant aanbiedingen.

Het Parool digitaal

Het Parool alleen digitaal lezen? Met een Parool digitaal aanbieding blijft u waar en wanneer u maar wilt op de hoogte van al het nieuws. Het Parool digitaal abonnement is daarnaast ook nog eens extra voordelig en een milieuvriendelijke keuze. Bij een Parool digitaal aanbieding heeft u ook nog eens de keuze uit een volledig digitaal abonnement of een digitaal ‘Premium’ abonnement waarbij u enkel toegang heeft tot de premium artikelen, en nog voordeliger uit bent. Voor het digitaal bekijken van het Parool op uw smartphone of tablet download u een speciale app. Eenvoudig en snel vanaf uw smartphone, tablet of computer de krant lezen, zo simpel is het. Online artikelen kunnen trouwens ook bewaard worden, handig als u nog eens iets wilt nalezen of wilt delen.

Geschiedenis van het Parool

Het parool komt voort uit een verzetskrantHet Parool werd opgericht tijdens de Tweede Wereldoorlog en begon destijds als een sociaaldemocratische verzetskrant. Vanwege dit verleden wordt de krant beschouwd als een dagblad dat zich op politiek vlak links van het midden bevindt. Het motto van de krant ‘Vrij Onverveerd’ is ook in deze periode ontstaan en houdt tot de dag van vandaag stand. Onder dit motto brachten de oprichters van het Parool zo een ode aan het Wilhelmus.

Nadat de Tweede Wereldoorlog was afgelopen steeg de krant in populariteit, met name vanwege het oorlogsverleden. Zo ging de oplage van het dagblad in een rap tempo omhoog, iets dat in 1975 een omslag kreeg. Het aantal lezers daalde snel. Na enkele flinke investeringen boekte de krant in 2003 voor het eerst weer winst. In 2004 verhuisde de krant van de Wibautstraat naar het eiland Oostenburg waar het kantoor zich tot de dag van vandaag bevindt.

Het Parool is en blijft een echte Amsterdamse krant, maar wekt ook interesse van lezers buiten de hoofdstad. Met spraakmakende artikelen rondom misdaad, Ajax, eten & drinken, Amsterdamse politiek en beeldende kunst is het Parool voor veel mensen een genot om te lezen. Is het Parool ook het dagblad voor u? Profiteer dan snel van een van onze zeer voordelige Parool aanbiedingen.

Lees Parool vanaf €2

 

Parool: 3.99 / 5 (69 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen