abonement ADHet AD (Algemeen Dagblad) is de 2e krant van Nederland en is vooral populair door de uitgebreide sportverslaggeving en de vele “testen”, zoals de AD-oliebollentest of de AD-haringtest. Op deze pagina vindt u de beste AD aanbiedingen voor diverse AD abonnementen.

AD aanbieding van krantaanbiedingen.nl

Onze aanbieding op een AD abonnement kan regelmatig verschillen. Soms hebben we een proefabonnement AD of bieden we voordelige digitale abonnementen aan, maar ook regelmatig een AD aanbieding waar het AD abonnement met hoge korting genomen kan worden. Op dit moment hebben we de volgende AD abonnementen:

Aanbieding mei 2018. 4 Weken lang AD in huis voor €4

Stopt automatisch
AD aanbieding de krant voor 4 euro

AD kortingsabonnement – 12 maanden (€6,50 per week)

6 dagen op de mat + digitale toegang
ad kortingsabonnement 12 maanden

Zaterdag PLUS actie (€4,50 p.w.)

1 jaar digitale toegang + 12 maanden zaterdag op de mat
zaterdag de krant en elke dag digitaal AD lezen

AD Digitaal only actie (€4 p.w.)

1 jaar het AD digitaal lezen op iPad/smartphone/pc
De AD elke dag digitaal lezen

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Informatie over het AD

Het Algemeen Dagblad is een politiek- en religieus neutrale krant. Hiermee wil het AD een betrouwbaar en onafhankelijk dagblad zijn met de nadruk op feiten. Het AD richt zich niet op een speciale doelgroep, alhoewel het meerendeel van de lezers een bovenmodaal inkomen hebben. De krant verschijnt in verschillende versies, dit is afhankelijk van de regio waar u woont. In verschillende regio’s, vooral in het westen van het land, heeft de krant ook regionaal nieuws. U kunt niet kiezen welke versie u bij uw AD abonnement wilt krijgen.

Naast nieuws uit binnen- en buitenland heeft het AD altijd veel oog voor sport met de special AD sportwereld die elke maandag bij de krant verschijnt. Elke dag van de week heeft het AD een eigen thema. Op maandag is er bijvoorbeeld extra aandacht voor leeftstijl en gezondheid in het katern ‘AD diagnose’. Op andere dagen is er aandacht voor geld & recht, familie & relaties en informatie over de autowereld in het katern ‘AD autowereld’. Op zaterdag ontvangt u de extra dikke weekendkrant bij uw AD abonnement met bijlagen over reizen en tips over uitgaan en vakantie. Ook extra aandacht voor de actualiteiten verschijnen in de vorm van achtergrondreportages met indrukwekkende foto’s. Het AD verschijnt 6 dagen in de week op het tabloid formaat.

Waar het AD zijn populariteit mede aan te danken heeft zijn de vele specials waar producten of voedselwaren worden getest. Het meest bekend is de AD-oliebollentest die elk jaar verschijnt voor de feestdagen. Honderden verschillende oliebollenkramen en bakkers worden getest waarvan de uitslag in het AD wordt gepubliceerd. Hierdoor weet u waar de lekkerste oliebollen van Nederland gebakken worden. Andere jaarlijks terugkerende tests zijn de AD-haringtest en de AD-ziekenhuistest. Elk jaar verschijnen er vele consumentgerichte tests in het AD die u altijd kunt lezen bij uw AD abonnement.

Geschiedenis AD

Het AD is opgericht net na de oorlog op 29 april 1946. De hoofdredactie van de krant bevindt zich in Rotterdam. Al van begins af aan werd het AD gezien als een echte kwaliteitskrant. Alhoewel de oplages in de jaren 90 flink terugliepen heeft de krant weer een echte inhaalslag gemaakt en is het AD, na de Telegraaf, de 2e krant van Nederland. Uniek aan het AD is het regionale nieuws. De landelijke krant verschijnt in bepaalde regio’s  met extra nieuws uit de omgeving. In gebieden waar geen regionale krant van het AD verschijnt krijgt u de landelijke variant. Maak snel gebruik van onze AD aanbieding om de krant dagelijks zeer voordelig in huis te krijgen.

Lees AD vanaf 4

 

AD: 3.79 / 5 (114 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen