AD

abonement ADHet AD (Algemeen Dagblad) is de 2e krant van Nederland en is vooral populair door de uitgebreide sportverslaggeving. Op deze pagina vindt u de beste AD aanbiedingen voor diverse AD abonnementen.

Alle AD aanbiedingen voor mei 2022

Onze aanbieding op een AD abonnement kan regelmatig verschillen. Soms hebben we een proefabonnement AD of bieden we voordelige digitale abonnementen aan, maar ook regelmatig een AD aanbieding waar het AD abonnement met hoge korting genomen kan worden. Op dit moment hebben we de volgende AD abonnementen:

Aanbieding mei 2022. 4 weken voor €6

Stopt automatisch.
AD actie 4 weken voor 6 euro

COMPLEET: AD kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
ad kortingsabonnement 12 maanden

ZATERDAG+: AD kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
zaterdag de krant en elke dag digitaal AD lezen

DIGITAAL: AD Kortingsabonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen AD.nl
Het AD alleen digitaal lezen

DIGITAAL basis: Premium-artikelen AD.nl

Toegang Premium-artikelen op AD.nl
Het AD alleen digitaal lezen

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Informatie over het AD

Het Algemeen Dagblad is een politiek- en religieus neutrale krant. Hiermee wil het AD een betrouwbaar en onafhankelijk dagblad zijn met de nadruk op feiten. Het AD richt zich niet op een speciale doelgroep, alhoewel het meerendeel van de lezers een bovenmodaal inkomen hebben. De krant verschijnt in verschillende versies, dit is afhankelijk van de regio waar u woont. In verschillende regio’s, vooral in het westen van het land, heeft de krant ook regionaal nieuws. U kunt niet kiezen welke versie u bij uw AD abonnement wilt krijgen.

Naast nieuws uit binnen- en buitenland heeft het AD altijd veel oog voor sport met de special AD sportwereld die elke maandag bij de krant verschijnt. Elke dag van de week heeft het AD een eigen thema. Op maandag is er bijvoorbeeld extra aandacht voor leeftstijl en gezondheid in het katern ‘AD diagnose’. Op andere dagen is er aandacht voor geld & recht, familie & relaties en informatie over de autowereld in het katern ‘AD autowereld’. Op zaterdag ontvangt u de extra dikke weekendkrant bij uw AD abonnement met bijlagen over reizen en tips over uitgaan en vakantie. Ook extra aandacht voor de actualiteiten verschijnen in de vorm van achtergrondreportages met indrukwekkende foto’s. Het AD verschijnt 6 dagen in de week op het tabloid formaat.

Waar het AD zijn populariteit mede aan te danken heeft zijn de vele specials waar voedselwaren worden getest. Het meest bekend is de AD-oliebollentest die elk jaar verschijnt voor de feestdagen. In 2018 maakte het AD bekend dat het daarmee stopt, net als de friettest en de haringtest. “Over smaak valt namelijk [..] wel degelijk te twisten. Te veel wat ons betreft”, schreef hoofdredacteur Hans Nijenhuis daarover. Met producttesten gaat het AD wel door. U kunt dus vele consumentgerichte tests blijven lezen met uw AD abonnement.

Recensies AD Algemeen Dagblad

Het AD wordt geroemd om zijn down-to-earth stijl. Het nieuws wordt zonder opsmuk en helder weergegeven, vertellen de lezers aan ons. Ze geven de krant gemiddeld een 7,9. In de recensies die wij ontvangen wordt regelmatig het sportkatern aangehaald. In het AD is daar veel aandacht voor. Ook het regionale nieuws wordt goed gewaardeerd. Punt van kritiek: Sommige lezers storen zich over de berichtgeving rond BN’ers. Dit is wat andere lezers over het AD zeggen tegen ons:

“ Zeer goed leesbaar, prima opzet en lay-out. Gewoon een prima krant. ”

★ ★ ★ ★ ★ | Dhr. L. Adriaans, Helmond

“ Erg prettig en overzichtelijk om te lezen. Vooral sportbijlage is erg uitgebreid. Ten opzichte van andere (regionale) kranten vind ik het aanbod buitenlandnieuws mager en het sportnieuws gaat vooral over voetbal. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. J. Rasch, Zandvoort

“ Wij zijn op editie Rotterdam-Oost geabonneerd. Juist het nieuws uit de regio geeft een toegevoegde waarde aan de krant. Voeg daarbij de rest van de krant en je hebt het ideale plaatje. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. N. Bosker, Nieuwerkerk aan den IJssel

Geschiedenis AD

Het AD is opgericht net na de oorlog op 29 april 1946. De hoofdredactie van de krant bevindt zich in Rotterdam. Al van begins af aan werd het AD gezien als een echte kwaliteitskrant. Alhoewel de oplages in de jaren 90 flink terugliepen heeft de krant weer een echte inhaalslag gemaakt en is het AD, na de Telegraaf, de 2e krant van Nederland. Uniek aan het AD is het regionale nieuws. De landelijke krant verschijnt in bepaalde regio’s met extra nieuws uit de omgeving. In gebieden waar geen regionale krant van het AD verschijnt krijgt u de landelijke variant. Maak snel gebruik van onze AD aanbieding om de krant dagelijks zeer voordelig in huis te krijgen.

Lees AD vanaf €4

 

AD: 4.1 / 5 (196 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen