AD

abonement ADHet AD (Algemeen Dagblad) is de 2e krant van Nederland en is met name populair vanwege het uitgebreide sportkatern. Het AD staat bekend als een betrouwbare en onafhankelijke krant en biedt maar liefst zeven regionale titels. Bent u op zoek naar de beste AD aanbieding? Op deze pagina vindt u alle AD aanbiedingen voor diverse AD abonnementen, ook digitaal.

Alle AD aanbiedingen voor mei 2024

Met onze AD aanbiedingen bent u altijd verzekerd van de beste aanbieding die op dit moment geldt op een AD abonnement. De aanbiedingen op een AD abonnement kunnen regelmatig verschillen. Zo bieden we vaak een aanbieding op een AD proefabonnement, AD compleet, maar bijvoorbeeld ook op digitale abonnementen op het AD. Bij ons bent u altijd verzekerd van hoge kortingen op welk abonnement dan ook. Op dit moment hebben we de volgende aanbiedingen op AD abonnementen:

Aanbieding mei 2024. 4 weken voor €4

Stopt automatisch.
AD actie

COMPLEET: AD kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
ad kortingsabonnement 12 maanden

ZATERDAG+: AD kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
zaterdag de krant en elke dag digitaal AD lezen

DIGITAAL: AD Kortingsabonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen AD.nl
Het AD alleen digitaal lezen

DIGITAAL basis: Premium-artikelen AD.nl

Toegang Premium-artikelen op AD.nl
Het AD alleen digitaal lezen

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Informatie over het AD

Het Algemeen Dagblad is een van de meest populaire kranten van Nederland en staat bekend als een neutrale krant zonder politieke of religieuze binding. Het AD profileert zich als een betrouwbaar en onafhankelijk dagblad waarbij met name de nadruk wordt gelegd op feiten. Met maar liefst zo’n 900 redacteuren is het AD de grootste organisatie op het gebied van journalistiek in ons land. Deze verslaggevers bevinden zich door heel Nederland en dragen onder andere bij aan het regionale nieuws. Het AD kent maar liefst zeven regionale titels waardoor u met een ad abonnement ook altijd wordt voorzien van het laatste nieuws uit de regio.

AD abonnement aanbieding

Met een AD abonnement ontvangt u naast nieuws uit binnen- en buitenland ook iedere maandag als extra bijlage de special ‘AD sportwereld’. De krant is dan ook niet voor niets zeer populair onder sportliefhebbers, die ook online 24/7 uitgebreide informatie kunnen vinden met betrekking tot het laatste sportnieuws op de website van het AD. En niet alleen sport wordt verder uitgelicht in het AD, iedere dag van de week heeft het AD een eigen thema. Zo is er op maandag bijvoorbeeld extra aandacht voor leefstijl en gezondheid in het katern ‘AD diagnose’. Op andere dagen is er aandacht voor geld & recht en familie & relaties. Ook autoliefhebbers halen hun hart op met een abonnement op het AD waarbij in het katern ‘AD autowereld’ informatie is te vinden met betrekking tot het laatste autonieuws.

Op zaterdag verspreidt het AD de extra dikke weekendkrant met bijlagen over onder andere reizen en tips voor uitgaan en vakanties. Ook heeft het AD extra aandacht voor de actualiteiten in de vorm van achtergrondreportages inclusief spraakmakende foto’s. De papieren krant van het AD verschijnt 6 dagen in de week en met een AD digitaal abonnement heeft u daarnaast toegang tot alle digitale producten van het AD, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Kiest u voor een AD abonnement dan profiteert u via ons van extra voordelige aanbiedingen. Weet u nog niet zeker of het AD de juiste krant is voor u? Kies dan voor een AD proefabonnement. Met een proefabonnement op het AD zit u nog nergens aan vast en kunt u de krant een paar weken uitproberen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Het AD proefabonnement stopt automatisch na de aangegeven proefperiode.

Wilt u uw AD abonnement opzeggen? Een AD abonnement opzeggen gaat eenvoudig en snel. Heeft u uw abonnement opgezegd en bent u geïnteresseerd in een ander krantenabonnement? Kijk dan ook eens naar onze andere acties waaronder diverse Telegraaf aanbiedingen, Volkskrant aanbiedingen of aanbiedingen op het NRC.

Recensies AD Algemeen Dagblad

Lezers van het AD waarderen de krant met name vanwege de overzichtelijkheid, het uitgebreide sportnieuws, de regionale berichtgeving en de goede leesbaarheid. Lezers geven de krant gemiddeld een 7,9. Ook het digitale platform wordt steeds meer gewaardeerd. Dit is wat andere lezers over het AD zeggen tegen ons:

“ Zeer goed leesbaar, prima opzet en lay-out. Gewoon een prima krant. ”

★ ★ ★ ★ ★ | Dhr. L. Adriaans, Helmond

“ Erg prettig en overzichtelijk om te lezen. Vooral sportbijlage is erg uitgebreid. Ten opzichte van andere (regionale) kranten vind ik het aanbod buitenlandnieuws mager en het sportnieuws gaat vooral over voetbal. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. J. Rasch, Zandvoort

“ Wij zijn op editie Rotterdam-Oost geabonneerd. Juist het nieuws uit de regio geeft een toegevoegde waarde aan de krant. Voeg daarbij de rest van de krant en je hebt het ideale plaatje. ”

★ ★ ★ ★ ☆ | Dhr. N. Bosker, Nieuwerkerk aan den IJssel

Geschiedenis AD

Het eerste nummer van het Algemeen Dagblad verscheen op 29 april 1946, net na de oorlog. Het voornaamste doel van de krant was om berichtgeving te brengen in een heldere en ongekleurde taal. Voor het AD was het belangrijk om los te staan van de naoorlogse verzuiling. Van begins af aan werd het AD gezien als een echte kwaliteitskrant, en tot de dag van vandaag is dit nog steeds kenmerkend voor het dagblad. Alhoewel de oplages in de jaren 90 flink terugliepen heeft de krant vervolgens een echte inhaalslag gemaakt en is het AD, na de Telegraaf, de 2e krant van Nederland. Bent u op zoek naar een echte kwaliteitskrant die ook het regionale nieuws belicht? Maak dan vandaag nog gebruik van een van onze AD aanbiedingen en ontvang de krant zo zeer voordelig in huis, of bekijk deze 24 uur per dag zeven dagen per week op digitale wijze.

Lees AD vanaf €4

 

AD: 4.11 / 5 (205 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen