Algemeen Dagblad abonnement opzeggen

Soms past een krant niet helemaal meer bij uw wensen, of moeten er op het gebied van de financiën een aantal concessies gedaan worden. Bent u gabonneerd op het Algemeen Dagblad? U kunt uw abonnement altijd opzeggen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw abonnement op het AD op te zeggen.
AD opzeggen. Zet Algemeen Dagblad stop

Hoe Algemeen Dagblad abonnement opzeggen?

U kunt het Algemeen Dagblad abonnement opzeggen via drie verschillende manieren. U kunt bellen met de klantenservice, een brief sturen naar de klantenservice of direct het online contactformulier invullen.

Bij het opzeggen van het AD abonnement moet u altijd rekening houden met de opzegtermijn. De opzegtermijn bedraagt namelijk één maand, waardoor u een maand voor het einde van de abonnementsperiode moet hebben opgezegd. Doet u dit niet? Geen zorgen, u zit dan niet gelijk weer een jaar aan de krant vast. Het abonnement loopt echter nog wel een maand langer door.

1. Telefonisch opzeggen

Het Algemeen Dagblad abonnement telefonisch opzeggen kan door te bellen met de klantenservice. Deze kunt u bereiken op telefoonnummer: 088-0505050. Bij het opzeggen van het abonnement is het belangrijk dat u al uw gegevens bij de hand heeft. Bij aanvang van het abonnement heeft u een abonneenummer gekregen. Hiermee kunnen de medewerkers van de klantenservice snel uw gegevens vinden. Geef aan dat u op wilt zeggen op de eerst mogelijke datum en vraag om een schriftelijke bevestiging.

2. Online opzeggen

Het is ook mogelijk om het abonnement op het AD online op te zeggen. Hiervoor moet u inloggen op myaccount.ad.nl met uw inloggegevens. De instructies hiervoor heeft u gekregen tijdens het afsluiten van het Algemeen Dagblad abonnement. Op myaccount.ad.nl kunt u bijvoorbeeld uw adresgegevens wijzigen, uw vakantieadres doorgeven en uiteraard het Algemeen Dagblad opzeggen. Houdt rekening met de opzegtermijn. U ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail of per post binnen 5 tot 10 werkdagen.

3. Per post opzeggen

Kiest u voor de methode om per post op te zeggen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Hiervoor stuurt u een brief naar het volgende adres:

AD Klantenservice
Postbus 8984
3009 XD Rotterdam

In de brief moet u al uw gegevens vermelden en vergeet het abonneenummer niet. Geef aan dat u het Algemeen Dagblad abonnement wilt beëindigen op de eerst mogelijke datum. Vraag in de brief om een schriftelijke bevestiging. U kunt de onderstaande opzegbrief gebruiken om het abonnement op het AD stop te zetten. Kopieer de gegevens naar uw tekstverwerker en vul uw eigen gegevens in op de plekken waar de haakjes staan. Print de brief vervolgens uit en stuur deze naar het adres dat hierboven staat.

Opzegbrief voorbeeld

AD Klantenservice
Postbus 8984
3009 XD Rotterdam

Betreft: Opzeggen Algemeen Dagblad-abonnement

(woonplaats, datum)

Geachte heer / mevrouw,

Hierbij maak ik u kenbaar mijn abonnement op het Algemeen Dagblad te willen opzeggen met ingang van (datum), waarbij ik de opzegtermijn van één maand in acht neem. Mijn abonneenummer is (abonneenummer).

Indien mijn contract niet per (datum) opgezegd kan worden, dan wil ik graag de vroegst mogelijke datum, met inachtneming van de opzegtermijn, als datum van opzegging geven voor het beëindigen van mijn contract.

Graag ontvang ik een schriftelijke bevestiging van mijn opzeggen (per post, per e-mail) met daarin de datum waarop mijn abonnement beëindigd wordt.

Met vriendelijke groet,

(Voor- en achternaam)
(Handtekening)
(Adres)
(Postcode en woonplaats)

U kunt de brief altijd aangetekend versturen. Zo weet u zeker dat de AD klantenservice de brief zal ontvangen.

Opzeggen vakantie

Heeft u een vakantie gepland? Het is een beetje zonde om het Algemeen Dagblad dan elke keer naar uw huis te laten sturen. Gelukkig biedt het Algemeen Dagblad hier verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u de krant laten doorsturen naar familie of vrienden, waarna u zelf de digitale krant kunt blijven lezen op het vakantieadres.

Wanneer u in Nederland blijft tijdens de vakantie kunt u de krant ook naar dat adres laten doorsturen. Houdt er wel rekening mee dat de bezorging op vakantieparken en campings niet altijd gegarandeerd kan worden. U kunt ook altijd het abonnement tijdelijk stopzetten. Hoe kunt u dit precies regelen? Log-in op de website met uw AD profiel. Zo kunt u online direct uw vakantiezaken regelen met het Algemeen Dagblad.

 

AD opzeggen: 3.5 / 5 (8 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen