Volkskrant

abonnement volkskrantDe Volkskrant wordt gezien als een echte kwaliteitskrant en behoort tot een van de oudste kranten van Nederland. De Volkskrant is vooral populair onder hoger opgeleiden en heeft met name in de afgelopen jaren binnen deze doelgroep de interesse gewekt van jonge lezers. Dit is mede te danken aan het feit dat er vanuit de krant meer aandacht wordt besteed aan onderwerpen als lifestyle, kunst en wetenschap. Het dagblad heeft zich politiek gezien altijd links van het midden geplaatst, maar heeft door de jaren een kleine verschuiving naar rechts laten zien. Heeft u interesse in een Volkskrant abonnement? Bekijk hier de meest recente en beste Volkskrant aanbiedingen.

Onze Volkskrant aanbiedingen voor juni 2024

Deze maand nog een Volkskrant abonnement afsluiten tegen een aantrekkelijk tarief? Met onze Volkskrant aanbiedingen bent u altijd verzekerd van de beste deal. Profiteer nu van hoge kortingen of bijvoorbeeld een welkomstgeschenk wanneer u via ons een abonnement afsluit. Ook hebben we regelmatig aanbiedingen op een proefabonnement Volkskrant, waarmee u een van de meest populaire dagbladen van ons land tegen een voordelig tarief kunt uitproberen. Op dit moment hebben we de volgende aanbiedingen op een Volkskrant abonnement:

Volkskrant aanbieding

Stopt automatisch.
Volkskrant aanbieding proef

COMPLEET: De Volkskrant kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
de Volkskrant kortingsactie

ZATERDAG+: De Volkskrant kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
de Volkskrant zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: De Volkskrant actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen Volkskrant.nl
de Volkskrant digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Premium-artikelen

Toegang Premium-artikelen op Volkskrant.nl
de Volkskrant digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Informatie over de Volkskrant

De Volkskrant is een echte kwaliteitskrant en levert iedere keer weer een zee aan waardevolle informatie waardoor lezers van het landelijke dagblad meer gaan zien, dingen beter leren begrijpen en niet op de minste plaats: geïnspireerd raken. De Volkskrant profileert zichzelf als een dagblad dat nieuws en informatie brengt vanuit een open geest, zonder vooroordelen en vanuit een nieuwsgierige blik. Het dagblad biedt lezers nieuwe inzichten, van wetenschap tot kunst en van literatuur tot nieuwe media.

De Volkskrant brengt iedere dag het meest actuele nieuws uit binnen- en buitenland. Ook biedt het dagblad nieuwsartikelen met betrekking tot onderwerpen als economie, sport, lifestyle en cultuur. Naast de dagelijkse special ‘V’ met onder andere verhalen over kunst, media, film, theater en televisie wordt er op de zaterdag extra verdieping gebracht met de bijlage ‘Zaterdag’, het katern boeken en wetenschap en uiteraard het welbekende Volkskrant Magazine. Hierin vinden lezers voldoende inspiratie, fotografie en columns, maar worden bijvoorbeeld ook interessante persoonlijke verhalen gedeeld.

Volkskrant abonnement aanbieding

Zoekt u een Volkskrant aanbieding? Bij ons vindt u diverse aanbiedingen op een Volkskrant abonnement. Kiest u bijvoorbeeld voor een ‘Compleet’ abonnement dan ontvangt u de Volkskrant zes dagen in de week op de mat en heeft u daarnaast ook nog eens 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang tot het digitale portaal. Zo blijft u altijd op de hoogte van de meest recente actualiteiten. Het Volkskrant Magazine verschijnt 1 keer per week gratis bij uw Volkskrant abonnement. Wilt u liever een Volkskrant digitaal abonnement, maar geniet u nog altijd van tijd tot tijd van een authentieke papieren krant? Kies dan bijvoorbeeld voor onze aanbieding op het ‘Zaterdag PLUS’ abonnement waarbij u alsnog een keer per week op zaterdag de papieren versie van de krant ontvangt. Een volledig digitaal abonnement op de Volkskrant kan natuurlijk ook. Bij ons zijn alle opties aanwezig, tegen de meest scherpe prijs.

Twijfelt u nog of de Volkskrant het juiste dagblad is voor u? Kies dan voor een aanbieding op het Volkskrant proefabonnement waarbij u de krant gedurende enkele weken tegen een aantrekkelijk tarief kunt uitproberen. Met een proefabonnement zit u nergens aan vast en het proefabonnement op de Volkskrant wordt automatisch na het beëindigen van de proefperiode stopgezet. Wilt u uw huidige Volkskrant abonnement opzeggen? Uw Volkskrant abonnement opzeggen gaat eenvoudig en snel. Bent u na het opzeggen geïnteresseerd in een ander krantenabonnement bekijk dan bijvoorbeeld ook eens al onze AD aanbiedingen, Trouw aanbiedingen of Telegraaf aanbiedingen.

Volkskrant digitaal

Heeft u geen behoefte aan een papieren dagblad en kiest u liever voor een volledig digitaal abonnement op de Volkskrant dan profiteert u via ons van verschillende acties. Een Volkskrant digitaal abonnement biedt verschillende opties om de krant op digitale wijze te lezen. Via de website van de Volkskrant kunt u inloggen via uw smartphone, tablet of computer waarna u vervolgens 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang heeft tot het laatste nieuws en alle specials die de Volkskrant te bieden heeft. Wilt u geen volledig digitaal Volkskrant abonnement, maar wel op de hoogte blijven van het meest belangrijke nieuws? Kies er dan voor om een Volkskrant digitaal basis abonnement af te sluiten. Zo betaalt u minder dan bij een volledig digitaal abonnement, maar heeft u wel toegang tot alle Volkskrant premium artikelen.

Geschiedenis van de Volkskrant

De Volkskrant werd in 1919 voor het eerst uitgegeven als weekblad van de katholieke arbeidersbeweging en is daarmee één van de oudste kranten van Nederland. Die eerste editie van de krant telde slechts vier pagina’s en kostte destijds 3 cent. De Volkskrant verscheen toentertijd enkel nog op de donderdagen en vanaf januari 1920 om de dag waarbij het dagblad in 1921 de omslag maakte naar een dagelijkse oplage. In de jaren 30 verschenen er ook diverse regionale versies van de Volkskrant. Het aantal abonnees zag na de magere jaren van de Tweede Wereldoorlog een sterke stijging en deze zette door tot halverwege de jaren 90. In die tijd was de Volkskrant, na de Telegraaf, de 2e meest gelezen krant van Nederland.

De opkomst van het internet zorgt ervoor dat steeds minder mensen de krant gingen lezen en ook de oplage van de Volkskrant nam gedurende deze jaren sterk af. Het was tijd om het roer om te gooien en zo veranderde het dagblad van strategie. De Volkskrant, van oudsher politiek-links van het midden, maakte een kleine zwaai naar rechts en ging zich meer focussen op de doelgroep hoger opgeleiden. Er kwam meer aandacht voor kunst, cultuur en wetenschap en ook actualiteiten werden verder uitgediept door middel van boeiende achtergrondverhalen en spraakmakende fotoreportages. Deze ommekeer bleek een goede zet te zijn, het aantal lezers nam weer toe. Ook de komst van de digitale versie van de krant bracht nieuwe lezers met zich mee.

Bent u op zoek naar een kwaliteitskrant dat naast het laatste nieuws ook onderwerpen als kunst, wetenschap, cultuur en andere interessante zaken belicht? Maak dan gebruik van een Volkskrant aanbieding en profiteer zo van een flinke korting op uw favoriete landelijke dagblad.

Lees De Volkskrant vanaf €2.25

 

Volkskrant: 4.03 / 5 (246 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen