Financieele Dagblad

abonnement FDDe kwaliteitskrant voor ondernemend Nederland is Het Financieele Dagblad. Wie op de hoogte wil blijven van de laatste economische ontwikkelingen in binnen- en buitenland heeft veel baat bij een abonnement op het FD.

Het financieele dagblad is een van de weinige kranten die op het Berliner formaat verschijnt en op zalmroze papier wordt gedrukt. De lezer is snel aan de hand van een quick-scan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op financieel-economisch gebied. Daarnaast zorgt de krant voor verdieping op de relevante nieuwsonderwerpen. Dit doet de krant door middel van analyses en interviews met betrokkenen. De krant geeft bovendien nog een extra laag door de lezer vooruitzicht te bieden. Met een FD abonnement krijg je een vooruitblik die andere kranten verzuimen. Denk hierbij aan de Bartjens rubriek.

Compleet: Lees FD op papier en digitaal

Aanbieding juni 2024: €36 per maand
Nu FD abonnement supervoordelig

Weekend: In het weekend op papier + 24/7 digitaal

Aanbieding juni 2024: €37 per maand
Nu FD abonnement supervoordelig

Digitaal: 24/7 digitaal

Aanbieding juni 2024: €36 per maand
Nu FD abonnement supervoordelig

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Meer informatie over het Financieele Dagblad

Het financieele dagblad is onderdeel van het FD mediagroep, zo werkt de redactie samen met de collega’s van BNR Nieuwsradio die ook onder de FD mediagroep vallen. De krant heeft een oplage van ruim 60 duizend exemplaren. De krant heeft zijn roots liggen in de 18e eeuw (1796 op precies te zijn). De krant hoort daarmee tot de oudste van Nederland.

Een abonnement op het FD biedt veel voordelen, want naast de krant op papier, krijg je ook toegang tot de vernieuwde digitale editie van de krant. Je kunt een iPad of tablet app downloaden, maar ook voor je mobiel is een applicatie ontwikkeld.

In het FD vindt je een verassende en frisse kijk op het nieuws. De krant gaat wil eruit springen met verassende analyses. Je moet er vooral wat van opsteken. Neem nu een abonement op het financieele dagblad door in te gaan op de bovenstaande aanbieding.

Lees Het FD vanaf €36

 

Financieele Dagblad: 3.69 / 5 (48 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen