Contact

Krantaanbiedingen.nl is een zelfstandige intermediair die bezoekers helpt een krantenabonnement af te sluiten. De website mag met toestemming van de verschillende uitgevers van kranten, allerlei voordelige abonnementen aanbieden. Bij het afsluiten van een abonnement ontvangt u vaak niet alleen elke dag een krant op de mat, maar ook een cadeau. Extra voordeel dus.

Snel naar:
Veel gestelde vragen (FAQ)
Klantenservice: Abonnement opzeggen?
Blog: Lees het laatste nieuws en persberichten

Over Krantaanbiedingen
Het doel van deze website is om mensen te informeren over de verschillende acties en abonnementen die op dit moment gelden. Wij proberen alle aanbiedingen zo snel mogelijk te plaatsen, zodat u altijd het beste keuze voor een krantenabonnement kan maken. In sommige gevallen vindt u een abonnementsvorm dat wat korter is. Zo kunt u kijken of een krant bevalt. Door meerdere van dit soort proefabonnementen af te sluiten kunt een goed oordeel vormen over welk dagblad het beste bij u past.

Vaak stopt een abonnement automatisch, maar soms loopt het abonnement automatisch door. In alle gevallen staat duidelijk aangegeven of u de krant ook na de actieperiode blijft ontvangen. Voor de betalingsvorm kunt u meestal zelf kiezen. De optie die vaak de voorkeur geniet is per automatische incasso, de andere mogelijkheid is dat u een acceptgiro thuisgestuurd krijgt.

Wij wensen u veel plezier bij het maken van een keus. Uw favoriete abonnement zit er ongetwijfeld tussen. Op dit moment bieden wij abonnementen aan van alle landelijke kranten en regionale bladen.

De website krantaanbiedingen.nl gaat uiterst zorgvuldig om met gegevens van derden. Wij slaan geen persoonsgegevens op. De bestelling, de (financiële) verwerking, en de bezorging wordt verzorgd door de uitgever. Mocht u dus vragen hebben over uw krant, het afgesloten abonnement, of heeft de bezorger uw huis een dag overgeslagen en geen krant ontvangen, wendt u zich dan tot de uitgever. U vindt de contactgegevens op de colofon pagina van de krant of op de website van het dagblad.

Wilt u liever uw abonnement telefonisch afsluiten?
Neem dan contact op met de klantenservice van Krantaanbiedingen. Bel 020 201 8372


LET OP: Voor het opzeggen van uw dagblad of bezorging moeten wij u doorverwijzen naar de desbetreffende krant:

– NRC: 088 572 0 572
– NRC Next: 088 572 05 72
– Algemeen Dagblad (AD): 088 0505050
– Telegraaf: 088 – 824 824 2
– Volkskrant: 088 056 15 61
– Financieele Dagblad: 0800 666 66 67 (gratis)
– Parool: 020 558 44 02

Verdere adresgegevens kunt u vinden op onze pagina Abonnement opzeggen.

Mocht u vragen hebben over een van de abonnementen op onze site, dan kunt altijd contact opnemen met onze redactie. Wij proberen uw vraag altijd binnen een dag te beantwoorden.

Krantaanbiedingen.nl
P.C. Hooftstraat 47
1071BN Amsterdam
info @ krantaanbiedingen.nl
Tel: 020 201 8372

Een abonnement afsluiten verloopt via een beveiligde verbinding.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Lees hier onze Privacy Policy, Algemene Voorwaarden en Klachtenregeling.

 

Contact: 3.2 / 5 (40 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen