NRC

abonnement NRC HandelsbladNRC wordt gezien als een van de meest betrouwbare kranten van Nederland. NRC is met een oplage van 200.000 exemplaren de vierde grootste betaalde krant van ons land. De krant richt zit met name op de hoogopgeleide lezer met een kritische blik. NRC staat bekend als een dagblad met een grote maatschappelijke betrokkenheid en bevindt zich politiek gezien in het midden. Vanuit deze neutrale houding doet de krant dagelijks berichtgeving met betrekking tot het meest actuele nieuws uit binnen- en buitenland met daarbij de focus op buitenland, economie, cultuur, opinie en kunst. Heeft u interesse in een NRC abonnement? Op deze pagina vindt u de meest actuele en scherpe NRC abonnement aanbiedingen.

NRC abonnement aanbiedingen voor juni 2024

Wilt u profiteren van de beste NRC abonnement aanbiedingen? Sluit dan deze maand nog een NRC abonnement af tegen een aantrekkelijk tarief. De NRC aanbiedingen kunnen van week tot week variëren. Ook zijn er verschillende typen abonnementen op het NRC mogelijk. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een ‘NRC Compleet’ aanbieding, een ‘NRC ZaterdagPLUS’ abonnement of gaat u volledig digitaal met een van onze ‘NRC Digitaal’ aanbiedingen. Met onze NRC abonnement aanbiedingen bent u altijd verzekerd van de beste deal. Profiteer nu van een hoge NRC korting wanneer u via ons een abonnement op NRC afsluit. NRC biedt momenteel geen proefabonnementen aan, maar er zijn regelmatig acties waar u bij het afsluiten van een NRC abonnement een welkomstgeschenk ontvangt. Zo zijn er regelmatig iPad of iPhone acties, waarmee u de digitale variant van het dagblad overal en op ieder tijdstip van de dag kunt lezen. Op dit moment hebben we de volgende NRC abonnement aanbiedingen:

Aanbieding juni 2024. 6 dagen per week de krant + digitale toegang

Zet de prijs vast voor 1 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: COMPLEET nu voor €9 per week
nrc aanbieding compleet

Zaterdag de krant + 24/7 toegang tot digitale versie

Zet de prijs vast voor 1 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor 3,50 per week.
nrc aanbieding

24/7 digitale toegang. Lees de krant op uw iPad/Smartphone/PC

Zet de prijs vast voor 1 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor € 2,50 per week.
nrc aanbieding

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Informatie over NRC

De afkorting NRC staat voor ‘Nieuwe Rotterdamsche Courant’ en het dagblad staat landelijk bekend als een kwaliteitskrant voor hoogopgeleiden. NRC brengt naast dagelijks nieuws uit zowel binnen- als buitenland met regelmaat speciale achtergrondreportages. Deze reportages belichten diverse maatschappelijke onderwerpen waarmee bepaalde actualiteiten in een breder daglicht worden geplaatst. NRC werkt samen met een aantal bekende vaste columnisten waaronder Clarence Seedorf, Youp van ‘t Hek en Ben Tiggelaar.

De krant profileert zich als een liberaal dagblad en heeft als slogan ‘Lux et Libertas’ dat staat voor Licht en Vrijheid, waarbij licht naar de Verlichting verwijst en vrijheid naar de liberale staatsman Thorbecke. NRC legt de focus met name op berichtgeving uit het buitenland, opinie, kunst en economische zaken. De krant heeft maar liefst 21 correspondenten en daarmee relatief gezien, een groot buitenlands netwerk. NRC staat mede bekend vanwege haar onderzoeksjournalistiek en heeft met diverse onderzoeken, waaronder het bekende boekhoudschandaal bij Ahold, daarmee in het verleden diverse prijzen in de wacht gesleept.

Tot een tijdje terug was NRC enkel een avondkrant waarmee wordt bedoeld dat het dagblad tegen het einde van de middag werd bezorgd. Tegenwoordig vindt de levering van de krant vooral in de ochtend plaats. Daarnaast is er 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang tot het digitale portaal van NRC. Zo blijft u altijd op de hoogte van de meest recente berichtgeving. NRC Magazine verschijnt daarnaast 10 keer per jaar bij NRC Weekend. In dit magazine vindt u diverse columns, beeldreportages, aansprekende namen en inspirerende verhalen binnen een eigentijdse vormgeving.

NRC abonnement aanbieding

Bij ons vindt u verschillende NRC abonnementen. Zo hebben wij bijvoorbeeld altijd aanbiedingen op een ‘NRC Compleet’ abonnement waarbij u de krant zes dagen per week op de mat ontvangt, en daarnaast ook altijd toegang heeft tot het digitale portaal van NRC. De prijs die u voor deze actie betaalt, zet u vast voor een jaar of zelfs drie jaar. Wilt u alleen op zaterdagen of gedurende het weekend de krant ontvangen, maar daarnaast ook 24 uur per dag zeven dagen week toegang hebben tot de digitale variant van NRC? Wij hebben vaak diverse aanbiedingen voor een NRC weekend abonnement. Kies bijvoorbeeld een actie speciaal voor het ‘NRC ZaterdagPLUS’ abonnement of bezoek onze speciale pagina over NRC weekend abonnementen. Heeft u helemaal geen behoefte meer aan de papieren krant kies dan voor een speciaal NRC Digitaal abonnement. Hierbij heeft u 24/7 digitale toegang tot al het nieuws en overige content van NRC. Onze NRC abonnement aanbiedingen kunt u afsluiten voor een looptijd naar keuze waarbij de max drie jaar is.

Wilt u uw NRC abonnement opzeggen? Geen probleem. Uw NRC abonnement opzeggen is zo gedaan. Kijk hiervoor op onze speciale pagina NRC abonnement opzeggen. Wilt u wel graag op de hoogte blijven van al het laatste nieuws? Wanneer u na het opzeggen van uw huidige abonnement geïnteresseerd bent in een ander krantenabonnement bekijk dan bijvoorbeeld ook eens onze zeer scherpe Volkskrant aanbiedingen, Trouw aanbiedingen of Parool aanbiedingen.

Geschiedenis van NRC

NRC, voluit NRC Handelsblad, verscheen voor het eerst op 1 oktober 1970. Dit was na een fusie van het Algemeen Handelsblad (dat al in 1828 werd opgericht) en de Nieuwe Rotterdamsche Courant (opgericht in 1843). Om de lezers van de fuserende kranten destijds te laten wennen aan deze nieuwe vorm van de krant werd besloten om de eerste periode na de fusie twee versies van de krant uit te brengen. Dit waren NRC Handelsblad met een speciale pagina Rotterdams nieuws en Handelsblad NRC dat zich met name richtte op de Amsterdamse lezer.

Gedurende de jaren daaropvolgend zijn er verschillende eigenaren geweest. Zo was de krant eerst eigendom van de Nederlandse Dagblad Unie, net als het Algemeen Dagblad, dat later uitgeverij PCM werd. Vandaag de dag is NRC eigendom van het Belgische Mediahuis. Deze partij beheert naast de krant NRC ook de landelijke radiozender Sublime FM.

Bent u op zoek naar een kwaliteitskrant voor hoogopgeleiden dat zich met name focust op het meest belangrijke nieuws uit het buitenland, economie, opinie en kunst? En spreken uitgebreide achtergrondreportages over diverse maatschappelijke onderwerpen u aan? Maak dan vandaag nog gebruik van onze NRC aanbieding en profiteer zo van een speciale NRC korting op uw favoriete landelijke dagblad.

Lees NRC vanaf €2.5

 

NRC Handelsblad: 3.79 / 5 (234 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen