NRC

abonnement NRC HandelsbladNRC is een krant voor de hogeropgeleide lezers met een kritische blik. Met een NRC abonnement haalt u een krant in huis met een grote maatschappelijke betrokkenheid. De krant heeft een neutrale houding, dat wil zeggen dat ze geen politieke voorkeur uitstralen. Onze NRC aanbieding is een ideale manier om dit dagblad voordelig te lezen. NRC staat bekend als een kwaliteitskrant waarbij nieuws uit de politiek, economie en cultuur voorop staat. Met een oplage van ongeveer 200.000 is NRC zeker niet de grootste van ons land, maar telt het wel degelijk als een krant met een grote invloed onder hoogopgeleiden.

Alle NRC abonnementen – mei 2022

Aanbieding mei 2022. 6 dagen per week de krant + digitale toegang

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €7,96 per week
nrc aanbieding compleet

Zaterdag de krant + 24/7 toegang tot digitale versie

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor 3,30 per week.
nrc aanbieding

24/7 digitale toegang. Lees de krant op uw iPad/Smartphone/PC

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor € 2,50 per week.
nrc aanbieding

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

NRC aanbieding 2022

Met een NRC abonnement laat u zien dat u betrokken bent bij de wereld. De NRC aanbiedingen kunnen wekelijks verschillen. Er zijn in 2022 verschillende abonnementen mogelijk. De krant biedt geen proefabonnementen meer aan, maar we hebben regelmatig een NRC abonnement met iPad of iPhone actie. Fijn om daarop de digitale digitale versie te lezen. Bekijk hierboven de mogelijkheden voor een aanbieding voor een abonnement op deze krant.

NRC Weekendabonnement bestellen

Op veler verzoek is het nu ook mogelijk om een NRC weekendabonnement te bestellen. Net zoals bij de weekaanbieding is het hierbij mogelijk om de prijs voor 1,2 of 3 jaar vast te zetten. De prijs blijft hetzelfde maar hoe langer u neemt, des te langer kunt u genieten van de korting. Als u weet dat dit uw krant krant is, dan raden wij ook zeker aan om voor een zo lang mogelijke duur te kiezen. Vastzetten heeft dus zo zijn voordelen.

Over een periode van bijvoorbeeld 3 jaar loopt uw voordeel dus enorm op, maar dat hoeven wij u vast niet uit te leggen. Om te bestellen klikt u op het 2e tabblad ‘ZaterdagPlus’.

Achtergrondinformatie

Naast dagelijks nieuws uit het binnen- en buitenland heeft de Nieuwe Rotterdamsche Courant regelmatig speciale achtergrondreportages over maatschappelijke onderwerpen en probeert het bepaalde actualiteiten in een breder daglicht te stellen. Elke zaterdag verschijnt het extra magazine bij de krant. Naast extra achtergronden heeft NRC ook meerdere columnisten waaronder Marcel van Roosmalen. Populaire katernen zijn o.a. Lux en Cultuur.

NRC was tot voor kort enkel een avondkrant, wat betekent dat het tegen het einde van de middag door de bezorgers thuisbezorgd werd. Inmiddels wordt er vooral in de ochtend bezorgd. Onze NRC aanbieding voor een abonnement op deze kwaliteitskrant kan dagelijks verschillen. We hebben regelmatig verschillende soorten NRC abonnementen.

De slogan van NRC is Lux et Libertas, wat Licht en Vrijheid betekent. Het verwijst naar Verlichting en de liberaal Thorbecke. De krant is daarmee een liberaal Nederlands dagblad. Naast NRC Handelsblad bestond er sinds 2006 een ochtendkrant, genaamd nrc.next. De krant richtte zich in de beginjaren vooral op jongere lezers en bracht het nieuws luchtiger dan de middageditie. Medio 2021 wordt de term nrc.next niet meer gebruikt.

NRC abonnement opzeggen

Het opzeggen van de bovenstaande aanbieding is telefonisch mogelijk tegen het einde van de contractperiode, hierna is er een opzegtermijn van een maand. Uiteraard heeft u het recht om de krant op te zeggen in de wettelijk geregelde ‘spijtoptantperiode’ binnen 14 dagen na de start van het abonnement.

Geschiedenis van NRC

NRC, voluit NRC Handelsblad, bestaat sinds 1970 en is ontstaan door een fusie tussen 2 kranten, de Nieuwe Rotterdamse Courant en het Algemeen Handelsblad. In de loop van de jaren zijn er verschillende eigenaren geweest. Eerst was de krant eigendom van de Nederlandse Dagblad Unie, net als het Algemeen Dagblad, later was dit uitgeverij PCM. Vandaag de dag is NRC eigendom van Mediahuis. Met een NRC abonnement krijgt u een liberale kwaliteitskrant gelezen door vooral hoogopgeleide Nederlanders.

Naast politiek nieuws is buitenlands nieuws ook erg belangrijk. NRC kent de meeste buitenlandse correspondenten van alle Nederlandse dagbladen. Naast nieuws uit binnen- en buitenland besteedt de krant veel aandacht aan achtergrondreportages om u als lezer extra inzichten te geven in de actualiteiten.

Heeft u een abonnement afgesloten, maar bent u toch niet helemaal tevreden? De krant is eenvoudig stop te zetten met de bij het abonnement geleverde inloggegevens. Hiermee kunt u uw abonnement stopzetten op de website.

Maak nu gebruik van onze NRC aanbieding en krijg het dagblad 6 dagen in de week thuisbezorgd. NRC is bij uitstek geschikt voor lezers die meer willen weten over nieuws uit binnen- en buitenland. Blijf op de hoogte van alle nieuws en actualiteiten met onze NRC abonnementen. Bekijk ook de opties voor een digitaal abonnement.

Lees NRC vanaf €2.5

 

NRC Handelsblad: 3.8 / 5 (219 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen