NRC Digitaal abonnement

Een populair digitaal abonnement is het abonnement op het NRC. De krant is maatschappelijk betrokken met een neutrale houding. De redactie is niet politiek-links of politiek-rechts gekleurd, waardoor het met name onder de hoogopgeleide lezers een zeer populaire krant is.

Het NRC heeft een oplage van 200.000. Digitaal is het NRC één van de betere kranten van ons land. Wilt u ook een NRC digitaal abonnement afsluiten? De huidige aanbieding is zelf samen te stellen door een 1-jarig of 3-jarig abonnement af te sluiten en te profiteren van een hoge korting. Wilt u toch een papieren krant ontvangen, bekijk dan onze NRC aanbiedingen pagina.

Abonnement op NRC Digitaal

Een abonnement op NRC Digitaal leest u al vanaf €2,50 per week. Dit is meer dan 50% korting op de normale prijs. De prijs kunt u zelf vastzetten voor 1 jaar of 3 jaar. U ontvangt 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) de digitale versie van het NRC + volledige toegang tot nrc.nl zonder limiet en lees ook alle exclusieve nrc.nl artikelen. Voor €1 extra valt ook de zaterdagkrant bij u op de mat.

24/7 digitale toegang. Lees de krant op uw iPad/Smartphone/PC

Zet de prijs vast voor 1 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €2,50 per week.
NRC Digitaal abonnement

24/7 toegang tot digitale versie + Zaterdag de krant

Zet de prijs vast voor 1 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €3,50 per week.
NRC Digitaal plus zaterdagkrant

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

 

1 jaar, 2 jaar of 3 jaar

Het vastzetten van de abonnementsprijs geeft u langer voordeel van de lagere prijs. Dit is aan te raden als u zeker weet dat het NRC echt de krant voor u is. Zo kunt u tot 3 jaar profiteren van meer dan 50% korting op de reguliere prijs. U weet waar u aan toe bent en betaalt bij een 3-jarig NRC digitaal abonnement elke maand €12,50 om 6 dagen in de week de digitale versie te ontvangen.

De voordelen van een digitaal abonnement

nrc lezen op ipadHet grootste voordeel van een NRC digitaal abonnement is dat u de krant altijd bij u heeft. Vrijwel iedereen heeft een smartphone, tablet en/of computer of laptop ter beschikking. Niet alleen thuis, maar ook op het werk of in het openbaar vervoer. Op elk gewenst moment kunt u dan ook uw favoriete krant helemaal uitpluizen. Dit in tegenstelling tot de papieren krant. Deze moet u overal mee naar toe nemen en kunt u gemakkelijk een keer vergeten. Een smartphone of tablet heeft iedereen bij zich.

Een ander voordeel is dat de krant, zodra deze is opgemaakt, direct voor u beschikbaar is. Hierdoor kunt u sneller beschikken over het NRC dan wanneer deze eerst nog de weg naar de bezorger dient te vinden die de krant vervolgens bij u in de brievenbus moet bezorgen. Een veelgehoorde klacht is dat de krant vaak oud nieuws brengt. Breaking News vindt u pas de volgende dag in de krant, terwijl online media en de televisie dit nieuws direct bij u in de huiskamer brengt. Dit behoort bij een NRC Digitaal abonnement tot het verleden. U krijgt als abonnee volledige toegang tot nrc.nl, zodat de NRC redactie u ook kan voorzien van het laatste nieuws via de website.

NRC Digitaal abonnement opzeggen

Na afloop van het door u gekozen jaarabonnement (1 jaar, 2 jaar of 3 jaar) is het NRC Digitaal abonnement maandelijks opzegbaar. Ook tijdens de wettelijk geregelde proefperiode kunt u opzeggen. Dit wordt de “spijtoptantperiode” genoemd. Dit betekent dat u nog kunt opzeggen binnen 14 dagen nadat het abonnement is gestart.

Over NRC

Het NRC staat voor Nieuwe Rotterdamsche Courant en brengt nieuws uit binnen- en buitenland. Het brengt actualiteiten over maatschappelijke onderwerpen en stelt deze in een breder daglicht. Het liberale NRC heeft als slogan “Lux et Libertas”, wat Licht en Vrijheid betekent.

De krant is populair onder hoogopgeleide lezers en heeft veel oog voor politiek en buitenlands nieuws. Het NRC bestaat sinds 1970 door de fusie tussen het Algemeen Handelsblad en de Nieuwe Rotterdamsche Courant. Wilt u voordelig genieten van een NRC digitaal abonnement? Maak nu gebruik van deze actie.

 

 

NRC Digitaal: 2.73 / 5 (30 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen