NRC Weekendabonnement

Hoeft u NRC niet 6 dagen per week in de brievenbus te ontvangen, maar blijft u wel graag op de hoogte van het laatste nieuws uit deze kwaliteitskrant? Dan kunt u kiezen voor een weekendabonnement. Het NRC biedt de volgende mogelijkheid. Wij zetten de beste weekendaanbiedingen voor u op een rijtje.

Bezoek deze pagina voor alle NRC aanbiedingen op een rij.

Zaterdag de krant + 24/7 toegang tot digitale versie

Zet de prijs vast voor 1 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €3,50 per week.
zaterdagplus abonnement NRC

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Donderdag t/m zaterdag-abonnement

Het donderdag tot en met zaterdag-abonnement geeft u 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot alle artikelen op nrc.nl. U ontvangt de papieren krant van donderdag tot en met zaterdag in de brievenbus. Daarnaast ontvangt u 6 dagen per week de digitale krant om te lezen op uw smartphone, tablet, laptop of computer. U kunt kiezen voor een periode van 1 jaar of 3 jaar. De prijs blijft hetzelfde, maar hoe langer de periode dat u kiest, hoe langer u ook kunt profiteren van de hoge korting op deze aanbieding.

Zaterdagabonnement

Het zaterdagabonnement geeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot alle artikelen op nrc.nl. Op zaterdag ontvangt u de papieren weekendkrant in de brievenbus. Daarnaast ontvangt u de digitale krant 6 dagen in de week om te lezen op uw smartphone, tablet, laptop of computer. U kunt kiezen voor een periode van 1 jaar of 3 jaar. De prijs blijft gelijk, maar hoe langer de periode dat u kiest, hoe langer u ook kunt profiteren van de korting.

NRC iPad Weekendabonnement

NRC iPad abonnement weekendEen tijdje geleden was het mogelijk om een Weekendabonnement aanbieding met gratis iPad af te sluiten. De actie was een groot succes.

Helaas is het NRC abonnement met iPad niet meer af te sluiten en het is ook nog maar de vraag of deze ooit terug zal komen. Op dit moment verwachten wij niet dat we in de nabije toekomst een NRC abonnement met iPad kunnen afsluiten. Wel kunt u natuurlijk de digitale versie op uw iPad lezen.

Toch leuk om terug te kijken is de gedachte achter de succesvolle iPad abonnementen:

NRC weekendabonnement op proef afsluiten

Wilt u liever NRC Handelsblad lezen via een proefabonnement? Tot voor kort was het altijd mogelijk om een weekendabonnement op proef af te sluiten. Helaas past dit niet meer in de huidige strategie van de krant. U kunt dus geen proefabonnement op het NRC meer afsluiten. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een papieren exemplaar in de winkel te gaan halen om te kijken of deze kwaliteitskrant u zal bevallen. NRC Handelsblad heeft echter vaak aanbiedingen, waaronder de bovenstaande NRC Weekendabonnement aanbiedingen. Zo kunt u deze krant altijd voordelig lezen.

Voorwaarden NRC weekendabonnement

Ziet u een mooie NRC weekendabonnement aanbieding en wilt u weten welke voorwaarden hier eigenlijk aan hangen? Wij zetten de algemene voorwaarden van het NRC (Handelsblad) voor u op een rijtje.

Start abonnement

Een abonnement met de papieren krant wordt vanaf 4 werkdagen na de aanmelding bij u in de brievenbus bezorgd. Een digitaal abonnement start direct na de aanmelding.

Annuleren van NRC weekendabonnement

Na de start van het abonnement heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kunt u annuleren en worden alleen de afgenomen producten bij u in rekening gebracht. Het abonnement kunt u, nadat de eerste contracttermijn is afgelopen, op ieder moment opzeggen. Hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Betaling van het NRC weekendabonnement

Betalen kan via automatische incasso. Dit is bij nieuwe NRC weekendabonnementen de enige betaalmogelijkheid.

Andere NRC aanbiedingen

abonnement NRC HandelsbladNaast beide weekendabonnement aanbiedingen zijn er ook nog 2 gewone NRC abonnementen af te sluiten. U kunt natuurlijk kiezen voor het volledige Handelsblad abonnement met 6 dagen in de week de papieren krant, of juist kiezen voor het digitale abonnement. We zetten beide abonnementen hieronder op een rijtje.

Maandag t/m zaterdag-abonnement

Het maandag tot en met zaterdag-abonnement is het meest complete abonnement op het NRC. Het geeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot alle artikelen op nrc.nl. U ontvangt de papieren krant maandag tot en met zaterdag in de brievenbus. Daarnaast heeft u ook maandag tot en met zaterdag toegang tot de digitale versie van NRC op de smartphone, tablet, laptop of computer. U kunt deze prijs vastzetten voor 1 jaar of 3 jaar. De prijs blijft gelijk, maar hoe langer de periode dat u kiest, hoe langer u ook kunt profiteren van de hoge korting.

Digitaal abonnement

Het digitaal abonnement geeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week volledige toegang tot alle artikelen op nrc.nl. U ontvangt 6 dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag, de digitale krant om te lezen op de smartphone, tablet, laptop of computer. Zet deze prijs vast voor een periode van 1 jaar of 3 jaar. De prijs blijft gedurende deze periode gelijk, maar hoe langer de periode dat u kiest, hoe langer u ook kunt profiteren van de korting van deze NRC aanbieding.

 

NRC Weekendabonnement: 3.08 / 5 (48 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen