Dagblad van het Noorden

logo dagblad van het noordenWilt u niet alleen op de hoogte blijven van het actuele nieuws in het Noorden, maar ook op de hoogte zijn van al het nieuws in de rest van Nederland en daarbuiten? Neem dan een abonnement op het Dagblad van het Noorden. Het Dagblad van het Noorden is een samenvoeging van het Nieuwsblad van het Noorden, het Groninger Dagblad en de Drentse courant. De eerste editie van de nieuwe krant verscheen op 2 april 2002 en het dagblad is sindsdien een groot succes. Bij Krantaanbiedingen.nl kunt u direct een voordelig abonnement afsluiten.

Sluit nu een DvhN abonnement af of probeer een proefabonnement.

Jaarabonnement op het Dagblad van het Noorden

Kies uit een Premium (€1,50 p.wk.),
Digitaal (€2,75 p.wk.),
Weekend + Digitaal (€3,75 p.wk.)
of een Compleet (€6,75 p.wk.) abonnement.
jaarabonnement dagblad van het noorden

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Voor ieder wat wils

Met een abonnement op het Dagblad van het Noorden in huis leest u actuele informatie uit de eigen omgeving en daarbuiten. U zult meer nieuws vinden uit Stad en Ommeland, iets wat andere dagbladen niet kunnen aanbieden. De krant biedt u daarnaast ook een economierubriek, sportrubriek en houdt u ook op de hoogte van allerlei culturele activiteiten in het land. Het dagblad heeft sportverslaggevers in dienst die laatste nieuwtjes weten van de FC Groningen, FC Emmen en BV Veendam. Het dagblad heeft voor de chefs onder ons een apart culinair gedeelte genaamd Hermus & Zandstra. In deze rubriek vindt u de culinaire gidsen van het Dagblad van het Noorden met daarin de laatste recensies, recepten en relevante artikelen. Iets minder Noordelijk? Kijk dan eens naar de Noordhollands Dagblad abonnementen die wij aanbieden.

Digitale versie van het Dagblad van het Noorden

Het Dagblad van het Noorden biedt ook de mogelijkheid om de krant digitaal te ontvangen, zodat u op elk moment van de dag voorzien bent van het meeste recente nieuws. De digitale krant kunt u ontvangen op de speciaal ontworpen iPad app voor tabloids of mobiele telefoons, maar het is ook mogelijk om de iKRANT versie op uw computer te ontvangen. Heeft u onderweg het liefst een digitale versie en in het weekend een papieren versie van de krant? U kunt ook voor een combinatie van digitaal en papier kiezen, zodat u elke keer weer van het meeste recente nieuws op de meest aangename manier voorzien bent. Voor meer informatie over de tabloidformaten kunt u de Wikipedia pagina bezoeken.

Een Abonnement op het Dagblad van het Noorden afsluiten

Bent u geïnteresseerd in een Dagblad van het Noorden abonnement? Dan kunt u bij krantaanbiedingen.nl direct een abonnement afsluiten voor de scherpst mogelijke prijs. We hebben op elk moment van het jaar een mooie aanbieding. Zo kunt u nu voor 18 euro 6 wekenlang de krant op de mat verwachten.
Een abonnement Dagblad van het Noorden kunt u minimaal 1 maand voor het begin van een nieuwe kalendermaand opzeggen. U kunt uw verzoek schriftelijk of digitaal toesturen, waardoor u nooit voor een lange tijd aan het abonnement vastzit.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een abonnement Dagblad van het Noorden abonnement dan is het van belang rekening te houden met het verspreidingsgebied, dat de provincies Groningen, Drenthe en Friesland beslaat. Bekijk onze andere aanbiedingen van regionale kranten voor de overige regio’s.

 

Dagblad van het Noorden: 3.14 / 5 (37 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen