Noordhollands Dagblad

abonnement op noordhollands dagbladBent u woonachtig in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal? Denk dan eens na over een Noordhollands Dagblad abonnement.

Deze regionale krant kent 8 verschillende edities. Het is afhankelijk waar u woont of u de Helderse Courant, Schager Courant, Alkmaarsche Courant, Dagblad Waterland, Enkhuizer Courant, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Kennemerland of Dagblad Zaanstreek zal ontvangen. Door deze regionale edities van het Noordhollands Dagblad blijft u altijd op de hoogte van het nieuws uit uw eigen regio.

Wij van Krantaanbiedingen.nl hebben altijd de beste deals voor een Noordhollands Dagblad abonnement. Profiteer van leuke welkomstcadeaus of hoge kortingen.

Actietarief Noordhollands Dagblad

• COMPLEET: 6 dagen op de mat. 1 jaar nu €9,69 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een NHD-account
Noordhollands Dagblad 12 maanden actietarief

Zaterdag+ abonnement Noordhollands Dagblad

• ZATERDAG+: Zaterdag op de mat 1 jaar nu €4,04 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een NHD-account
Noordhollands Dagblad 12 maanden actietarief

Digitaal abonnement Noordhollands Dagblad

• DIGITAAL: 24/7 digitale toegang 1 jaar nu €1,99 p/wk.
Lees de krant op pc, smartphone en tablet
Let op: Je begint met het aanmaken van een NHD-account
Goedkoopste actie Noordhollands dagblad

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

• Onbeperkt artikelen lezen op Noordhollandsdagblad.nl
1 jaar nu €0,99 p/wk
Let op: Je begint met het aanmaken van een NHD-account
Goedkoopste actie Noordhollands dagblad

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Noordhollands Dagblad aanbieding van krantaanbiedingen.nl

Ons aanbod voor een Noordhollands Dagblad abonnement kan regelmatig verschillen. Kiest u voor een Noordhollands Dagblad abonnement met welkomstcadeau? Of pakt u liever het abonnement met een hoge korting? Over het algemeen geldt de regel: Hoe langer u het Noordhollands Dagblad abonnement afsluit, des te hoger de maandelijkse korting. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om te kiezen voor een digitaal Noordhollands Dagblad abonnement of voor een compleet abonnement (digitaal + papieren versie). Soms behoort een Noordhollands Dagblad proefabonnement ook tot de mogelijkheden.

Informatie over het NoordHollands Dagblad

Het Noordhollands Dagblad heeft, net als andere regionale kranten, aandacht voor nieuws uit binnen- en buitenland, sport, economie en cultuur. De redactie van deze krant werkt vanuit Alkmaar. De regionale edities van het Noordhollands Dagblad hebben eigen katerns met nieuws uit de regio. De regionale edities worden gemaakt door eigen nieuwsredacties uit de omgeving. Hierdoor krijgt u betrouwbare nieuwsinformatie van mensen die zelf in de regio wonen en werken. In totaal werken er 150 journalisten bij deze krant om u van het laatste nieuws te voorzien.

Het Noordhollands Dagblad verschijnt 6 dagen in de week op tabloidformaat en digitaal voor op uw computer, smartphone of tablet. Naast nieuws, columns en reportages heeft de krant een eigen webshop, waar abonnees voordelig producten kunnen aanschaffen en is er een lezerspanel waar u uw mening kunt geven over actuele onderwerpen. Een Noordhollands Dagblad abonnement geeft u als abonnee vele voordelen.

Geschiedenis van het Noordhollands Dagblad

voorpagina noordhollands dagbladDe meeste regionale edities van het Noordhollands Dagblad waren in het verleden op zichzelf staande kranten. De Alkmaarsche Courant bijvoorbeeld werd al in 1799 voor het eerst uitgegeven. Dagblad Waterland werd in 1945 als nieuwsblad op de markt gebracht. Door verschillende fusies van uitgevers werden steeds meer van deze kranten samengebracht onder het Noordhollands Dagblad, dat zelf bestaat sinds 1893. Vandaag de dag bestaat de krant uit 8 verschillende regionale edities met een totale oplage van rond de 150000 exemplaren. Het Noordhollands Dagblad wordt uitgegeven door HDC Media. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit uw eigen regio? Bekijk dan snel ons aanbod voor een voordelig Noordhollands Dagblad abonnement.

 

Noordhollands Dagblad: 3.17 / 5 (58 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen