Gratis Krant ontvangen? Dit zijn alle opties in 2017

Gratis Krant ontvangen? Dit zijn alle opties in 2017

Wilt u zo goedkoop mogelijk de krant lezen in 2017? Of beter nog, helemaal gratis de krant lezen? Het is vaak lastig om de beste aanbiedingen te vinden voor een krantenabonnement. Soms zijn er tot wel 10 verschillende abonnementen te vinden voor dezelfde krant.

We beginnen met de gratis krant opties, daarna bespreken we de andere mogelijkheden.

De Gratis Krant Aanbiedingen van NU (2017)

Op dit moment loopt er een prachtige actie waarbij u 2 weken de krant uit uw regio 100% gratis leest (bezorging stopt automatisch dus u hoeft niet op te zeggen):

regionaal dagblad gratis actie

Let op! **Ik heb net bericht ontvangen van De Persgroep dat deze actie elk moment kan aflopen, dus handel snel**

Wissel de proefabonnementen af!

Neem een proefabonnement op een krant die op uw interesse kan rekenen. Vaak kunt u voor slechts een paar euro de krant enkele weken uitproberen. Niet gratis, maar wel bijna voor niets. Is het proefabonnement afgelopen? Dan neemt u een proefabonnement op de volgende krant!

U kunt geen proefabonnement afsluiten op dezelfde krant zodra deze is afgelopen, maar vaak is er een “afkoelperiode” van een half jaar. Dit betekent dat u na een zes maanden wel weer een proefabonnement kunt afsluiten. Wissel in een jaar landelijke en regionale kranten af door afwisselend een proefabonnement af te sluiten en u kunt heel goedkoop de krant lezen!

Krantenabonnement met Cadeau

Kobo ereaderHeeft u een krant gevonden die helemaal aan uw wensen voldoet? Sluit niet zomaar het eerste de beste abonnement af. Regelmatig zijn er acties waarbij u een cadeau krijgt bij een krantenabonnement. Bij sommige abonnementen kunt u een cadeau krijgen met een hoge waarde.

Zo kunt u dagelijks genieten van het laatste nieuws in de brievenbus of digitaal en ontvangt u een mooi kado. U ontvangt daarnaast vaak een hoge korting op het abonnement, waardoor u veel goedkoper de krant kunt lezen dan wanneer u deze in de winkel zou kopen.

Koop een tablet, smartphone of ander cadeau en ontvang gratis de krant

Koop een iPhone en ontvang gratis de krant. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niets is minder waar. De oplage van veel kranten loopt terug. Dit komt door de opkomst van nieuwe media als het internet en de vele (gratis) nieuwswebsites. Hierdoor moeten de traditionele kranten actie ondernemen om meer lezers aan zich te binden. Dit doen ze door met spectaculaire acties te komen waar u als klant flink van kunt profiteren.

In het verleden, maar ook vandaag de dag, zijn er acties geweest waarbij u, bij het afsluiten van een krantenabonnement, een gratis iPhone, iPad, e-reader of ander mooi kado kreeg. De waarde van deze apparaten ligt vaak heel hoog, waardoor u in feite een tablet of smartphone koopt via een krantenabonnement. U betaalt maandelijks een bedrag voor de krant, maar doordat de waarde van uw cadeau zo hoog ligt, leest u in feite (bijna) een gratis krant.

Gratis kranten in het OV

gratis krant (vier totaal)Reist u met het openbaar vervoer? Dan hebt u vast wel eens één van de gratis kranten gelezen die u op de stations kunt vinden. In de hoogtijdagen van de gratis krant had u de keuze uit maar liefst 4 verschillende gratis kranten, namelijk Sp!ts, Metro, Dag en De Pers. Veel gratis kranten raakten echter in de problemen. Zo verdwenen Sp!ts, Dag en De Pers. Vandaag de dag is enkel de Metro nog actief als gratis krant. Deze kunt u vinden op stations in Nederland. Komt u dagelijks op een station? Dan kunt u elke dag een gratis krant lezen.

Blijf op de hoogte van acties met een gratis krant

Wij doen ons best om u te voorzien van de beste acties op het gebied van kranten. Bookmark deze pagina en neem regelmatig een kijkje welke aanbiedingen met gratis kranten we voor u hebben. Wilt u niets missen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zodra er een spectaculaire actie voor gratis kranten of een krantenabonnement met een cadeau beschikbaar is bent u direct op de hoogte!

Stuur een reactie

Houd er rekening mee dat de redactie je commentaar eerst moet goedkeuren.

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>