De Top 5 Krant met Kado Acties 2020

De Top 5 Krant met Kado Acties 2020

Niets is zo ontspannend als wakker worden met uw favoriete krant al in de brievenbus. Een abonnement biedt zekerheid en vaak een goede prijs. Een jaarabonnement is vele malen goedkoper dan de krant dagelijks zelf kopen.

Het kan natuurlijk altijd nog mooier. Wist u dat u bij veel abonnementen een krant met kado kunt uitzoeken? In het verleden zijn er al vele mooie acties geweest waarbij u een krantenabonnement kon afsluiten met een tablet, smartphone, e-reader of één van de vele andere mooie cadeau’s.

Wilt u weten welke huidige krantenabonnementen met cadeau’s er beschikbaar zijn? Hieronder vindt u de huidige top 5 krant met kado acties van 2020.

1. Telegraaf
2. AD
3. Volkskrant
4. Trouw
5. Parool

1. Telegraaf

Kobo ereader bij TelegraafDe Telegraaf heeft een mooie actie met een gratis Kobo E-Reader bij een jaarabonnement.

 • Kies uit een compleet abonnement van 6 dagen (maandag t/m zaterdag) + de digitale Telegraaf voor €22,05 per maand.
 • Liever alleen de zaterdageditie ontvangen + een digitaal abonnement? Dat kan voor €15,75 per maand.
 • Dit is een korting op beide abonnementen van 30%! Bij beide abonnementen ontvangt u de beste e-reader van dit moment; de Kobo Aura e-reader t.w.v. €119,95 helemaal gratis.
   
  Bekijk hier alle Telegraaf acties
   

  2. Algemeen Dagblad

  samsung tab a7 kado ADOok het Algemeen Dagblad heeft een mooie actie voor een krant met kado. Neem nu een abonnement op het AD en ontvang een gratis Samsung Tab A7.

 • Voor €20,- per 4 weken ontvangt u de zaterdageditie in de brievenbus en elke dag de digitale krant. Dit is een korting van 34%!
 • Liever dagelijks de papieren versie in de brievenbus? Kies dan voor het maandag t/m zaterdag abonnement voor €30,- per 4 weken met een korting van maar liefst 47%.
 • Beide abonnementen zijn jaarabonnementen. U ontvangt niet alleen de Samsung A7 Tab t.w.v. €149,-, maar maakt ook kans op 1 van de 3 Stella E-Bikes met een waarde van €1700,-
   
  Deze aanbieding is voorbij, maar het AD heeft meer acties.
  Bekijk alle aanbiedingen van het AD
   

  3. Volkskrant

  Volkskrant geeft samsung tab a7 kado

 • De Volkskrant biedt een 24/7 digitaal jaarabonnement + de papieren krant in combinatie met een gratis Samsung Tab A7 t.w.v. €149,-. U ontvangt deze krant met kado voor €23,- per 4 weken voor €23,-. U krijgt dan elke dag de digitale krant en op zaterdag de papieren versie en de extra bijlages Sir Edmund en het Volkskrant Magazine. Dit is een korting van 33%.
 • Wilt u, naast de dagelijkse digitale versie, ook dagelijks de Volkskrant in de brievenbus ontvangen? Dat kan met een compleet abonnement voor €34,- per 4 weken met een korting van 51%! Naast de gratis Samsung Tab A7 maakt u kans op 1 van de 3 Stella E-Bikes t.w.v. €1700,-
 •  
  Deze actie is voorbij, maar de Volkskrant heeft meer aanbiedingen.
  Klik hier voor een overzicht van alle Volkskrant acties
   

  4. Trouw

  trouw met staatsloten gratisBij een abonnement op Trouw maakt u nu kans op miljoenen! Bij het afsluiten van een jaarabonnement ontvangt u de krant 6 dagen per week in de bus + elke dag digitaal voor €30,- per 4 weken. Hierbij krijgt u een korting van 49% ten opzichte van de normale prijs. Als welkomstkado ontvangt u 5x een 1/5e staatslot! Wie weet wordt u straks miljonair bij een abonnement op Trouw!
   
  Deze aanbieding is voorbij, maar Trouw heeft meer acties.
  Alle Trouw abonnementen op een rij
   

  5. Het Parool

  Staatsloten bij ParoolDe grootste korting ontvangt u op dit moment bij Het Parool. Krijg 71% korting op een jaarabonnement en ontvangt de krant 6 dagen in de week in de bus + digitaal voor maar €16,- per 4 weken. Bij deze krant met kado actie ontvangt u daarnaast 5x een 1/5e staatslot om kans te maken op de hoofdprijs van miljoenen!
   
  Deze aanbieding is voorbij, maar het Parool heeft meer acties.
  Ga naar de pagina met alle Parool abonnementen
   

  Nieuwsbrief: Meld je aan!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te missen van toekomstige krant met kado acties!


   Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Krantaanbiedingen.nl i.s.m. onze partner Bladen.nl en maak kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50.

    

    

   Stuur een reactie

   Houd er rekening mee dat de redactie je commentaar eerst moet goedkeuren.

   XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>