Twentsche Courant Tubantia

Twentse Courant Tubantia - neem nu een abonnementDe populairste regionale krant van Twente en omstreken is ongetwijfeld de Twentsche Courant Tubantia.

Dit regionaal dagblad verschijnt in de Achterhoek, Salland, Twente en net over de grens in Duitsland. Door het grote verschijningsgebied van deze krant worden er 7 verschillende versies uitgegeven.

Het is afhankelijk van uw woonplaats welke versie van de Twentsche Courant Tubantia u krijgt. Zo blijft u altijd op de hoogte van het regionale nieuws uit uw eigen woonomgeving.

Heeft u interesse in deze regionale krant uit Twente en omstreken? Wij van krantaanbiedingen.nl mogen u een zeer voordelig Twentsche Courant Tubantia abonnement aanbieden.

Twentsche Courant Tubantia abonnement van krantaanbiedingen.nl

Tubantia aanbieding mei 2024.

Stopt automatisch.
Actie Tubantia

COMPLEET: Tubantia kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
Tubantia kortingsactie

ZATERDAG+: Tubantia kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
Tubantia zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: Tubantia actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen Tubantia.nl
Tubantia digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

Onbeperkt artikelen lezen op Tubantia.nl
Tubantia digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Kiest u voor een korting of een leuk welkomstgeschenk? Of wilt u liever de Twentsche Courant Tubantia voordelig uitproberen met een proefabonnement? Krantaanbiedingen.nl heeft altijd de scherpste prijs voor een abonnement op de Twentsche Courant Tubantia . Ons aanbod kan dan ook wekelijks verschillen, maar de laagste prijs staat altijd voorop. Bekijk ons aanbod van Twentsche Courant Tubantia abonnementen, maak uw keuze en het eerste exemplaar zal al snel bij u thuis bezorgd worden op het populaire tabloid formaat. Heeft u liever een digitaal Twentsche Courant Tubantia abonnement? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Informatie over de Twentsche Courant Tubantia

De nadruk van de Twentsche Courant Tubantia ligt op regionaal nieuws. “Nieuws uit de regio” wordt dagelijks gebracht door journalisten die zelf ook in de buurt wonen. Dit wil echter niet zeggen dat nieuws op nationaal en internationaal niveau wordt vergeten. Nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland worden zo objectief mogelijk beschreven om de lezer zoveel mogelijk te informeren over wat er zich in de wereld afspeelt. Actuele zaken worden verder belicht door achtergrondreportages. Naast het nieuws zijn er dagelijks verschillende thema’s als Geld&Werk, Gezond en Uit om de krant helemaal compleet te maken.

De Twentsche Courant Tubantia is een complete krant met nationaal, internationaal en regionaal nieuws. De krant verschijnt 6 dagen in de week op tabloid formaat. Abonnees profiteren daarnaast van extra voordeel door toegang tot de E-paper, nieuws app en speciale abonnee voordeelacties. Sluit snel een TC Tubantia abonnement af bij krantaanbiedingen.nl om extra voordelig van al het abonneevoordeel te genieten. Liever een landelijke krant? Probeer dan eens NRC Handelsblad of wellicht past de Telegraaf beter bij u.

Geschiedenis van de Twentsche Courant Tubantia

Tubantia met oog voor lokaal en regionaal nieuwsDe Twentsche Courant Tubantia is één van de oudste regionale kranten van Nederland, alhoewel de huidige naam pas bestaat sinds 1997 na een fusie uit de dagbladen Dagblad Tubantia en de Twentsche Courant. Het eerste nummer van Tubantia werd al in 1872 uitgegeven, terwijl de Twentsche Courant al in 1844 het eerste exemplaar had uitgebracht.

Vlak voor de Tweede Wereldoorlog had Tubantia al ruim 25000 abonnees, wat in die tijd een groot aantal genoemd mag worden voor een regionaal dagblad. Vooral in Enschede was de krant razend populair. Na de Tweede Wereldoorlog en het bijbehorende verschijningsverbod onderging het dagblad verschillende naamswijzigingen. Na het fuseren met de Twentsche Courant in de jaren 90 heeft de Twentsche Courant Tubantia vandaag de dag een oplage van meer dan 120000 exemplaren. Bent u woonachtig in Twente en omstreken? De Twentsche Courant Tubantia is één van de belangrijkste nieuwsvoorzieningen van de regio. Profiteer van ons aanbod voor een voordelig Twentsche Courant Tubantia abonnement.

 

Tubantia: 2.64 / 5 (28 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen