Provinciale Zeeuwse Courant

logo provincialee zeeuwse courantNieuws uit de provincie Zeeland leest u als eerste in de Provinciale Zeeuwse Courant. Dit regionale dagblad brengt 6 dagen in de week het laatste nationale, internationale en regionale nieuws bij u op de deurmat. Het regionale nieuws is sterk vertegenwoordigd in deze krant. Afhankelijk van uw woonplaats kunt u één van de vier edities bezorgd krijgen. Dit zijn de regio Walcheren, Bevelanden – Tholen, Zeeuws-Vlaanderen of de editie voor Schouwen – Duiveland. Woont u in de provincie Zeeland? Via Krantaanbiedingen.nl kunt u zeer voordelig een Provinciale Zeeuwse Courant abonnement afsluiten.

Aanbieding PZC van Krantaanbiedingen.nl

PZC aanbieding mei 2024.

Stopt automatisch.
Actie PZC

COMPLEET: PZC kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
PZC kortingsactie

ZATERDAG+: PZC kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
PZC zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: PZC actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen PZC.nl
PZC digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

Onbeperkt artikelen lezen op PZC.nl
PZC digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Provinciale Zeeuwse Courant abonnement van Krantaanbiedingen.nl

Bij Krantaanbiedingen.nl heeft u altijd de keuze uit verschillende abonnementsvormen. Bent u nog niet bekend met dit regionale dagblad? Een proefabonnement behoort vaak tot de mogelijkheden om deze krant voordelig uit te proberen. Andere mogelijkheden voor een Provinciale Zeeuwse Courant zijn het voordelige jaarabonnement, waarbij u ook toegang tot de digitale krant krijgt, en een zaterdagabonnement. Ons aanbod kan wekelijks verschillen, dus blijf deze pagina bekijken totdat het abonnement van uw keuze voorbij komt. Regelmatig behoort een Provinciale Zeeuwse Courant abonnement met welkomstcadeau tot de mogelijkheden.
Voorpagina van PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Over de Provinciale Zeeuwse Courant

De krant verschijnt 6 dagen in de week als ochtendkrant op tabloid-formaat. De nadruk van deze krant ligt op de actualiteiten in de provincie Zeeland, maar nationaal en internationaal nieuws wordt zeker niet vergeten. Dagelijks werken er ruim 70 mensen aan de krant om u het laatste nieuws te brengen. Terugkerende rubrieken zijn Geld & Werk, Sport, Economie en Cultuur.

Bij een Provinciaal Zeeuwse Courant abonnement profiteert u van extra abonneevoordeel. Zo zijn er speciale dagen waarop abonnees korting krijgen op uitjes naar musea, pretparken en andere uitjes. Daarnaast krijgen abonnees korting op artikelen uit de webshop, die voor een deel in het teken staat van producten uit de provincie. De krant heeft een eigen netwerk van journalisten en fotografen in zowel binnen- als buitenland. Hierdoor blijft u zowel op de hoogte van nieuws bij u “om de hoek” als van het nieuws uit verre streken. De krant heeft geen politieke of religieuze voorkeur, maar brengt het nieuws feitelijk en helder over aan de lezers.

Geschiedenis van de Provinciale Zeeuwse Courant

De Provinciale Zeeuwse Courant kent een rijke geschiedenis. In 1939 fuseerden de Middelburgsche Courant (opgericht in 1758) en de Vlissingsche Courant (uit 1869). In de jaren 90 werd de Zierikzeesche Courant overgenomen waardoor de Provinciale Zeeuwse Courant nu in de huidige vorm bestaat. De Provinciale Zeeuwse Courant is eigendom van Wegener Media, die meerdere regionale kranten onder zijn hoede heeft. De oplage ligt op ongeveer 45000 exemplaren. Wilt u ook van het laatste nieuws uit Zeeland op de hoogte blijven? Neem dan nu een Provinciaal Zeeuwse Courant abonnement.

 

Provinciale Zeeuwse Courant: 2.32 / 5 (22 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen