Leidsch Dagblad

leidsch dagblad krant logoHet Leidsch Dagblad is dé regionale krant voor de omgeving Leiden, Rijn- en Veenstreek en Duin- en Bollenstreek. Als ochtendkrant verschijnt het Leidsch Dagblad 6 dagen in de week. De krant brengt regionaal, nationaal en internationaal nieuws en schrijft ook over sport en uittips in de regio. Het Leidsch Dagblad is een complete nieuwsvoorziening voor iedereen in de regio Leiden. Woont u in de omgeving van Leiden en wilt u profiteren van een goede aanbieding op het Leidsch Dagblad abonnement? Lees dan snel verder.

Alle Leidsch Dagblad abonnementen

Actietarief Leidsch Dagblad

• COMPLEET: 6 dagen op de mat. 1 jaar nu €9,69 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Leidsch Dagblad - 12 maanden

Zaterdag+ abonnement Leidsch Dagblad

• ZATERDAG+: Zaterdag op de mat 1 jaar nu €4,04 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Leidsch Dagblad 12 maanden actietarief

Digitaal abonnement Leidsch Dagblad

• DIGITAAL: 24/7 digitale toegang 1 jaar nu €1,99 p/wk.
Lees op pc, smartphone en tablet
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Goedkoopste actie Leidsch Dagblad

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

• Onbeperkt artikelen lezen op Leidschdagblad.nl
1 jaar nu €0,99 p/wk
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Goedkoopste actie Leidsch dagblad

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Leidsch Dagblad abonnement van Krantaanbiedingen.nl

Bij Krantaanbiedingen.nl kunt u een zeer voordelig Leidsch Dagblad abonnementen afsluiten. U heeft zelf de keuze welk Leidsch Dagblad abonnement u wilt afsluiten. Zo is daar het voordelige jaarabonnement met een hoge korting, kunt u kiezen voor een Digitaal Plus abonnement om de krant digitaal te ontvangen en bieden wij regelmatig een Leidsch Dagblad proefabonnement aan. Ons aanbod voor een Leidsch Dagblad abonnement kan regelmatig verschillen, maar de beste aanbiedingen staan bij ons altijd voorop.

leidsch dagblad voorpagina

Over het Leidsch Dagblad

Het Leidsch Dagblad verschijnt dagelijks met 2 katernen. Het regionale katern wordt gemaakt op de regioredacties. Het Leidsch Dagblad verschijnt in 3 verschillende edities. Het is afhankelijk van uw woonomgeving of u de editie Leiden, Rijn- en Veenstreek of Duin- en Bollenstreek zal ontvangen. Deze regionale edities worden elk gemaakt op hun eigen regioredactie die de beschikking heeft over eigen journalisten en redactieleden. Het nationale- en internationale katern wordt gemaakt op de hoofdredactie in Alkmaar. De zaterdageditie is dikker en komt met het magazijne Vrij en andere bijlages.

Het Leidsch Dagblad verschijnt op tabloid-formaat. Naast nieuws uit de regio en nieuws uit Nederland en het buitenland, heeft de krant veel aandacht voor sport in de regio en daarbuiten. Regelmatig verschijnen er extra bijlages bij de krant. Abonnees krijgen toegang tot het speciale Premium gedeelte op de website om interviews, artikelen of reportages te lezen die enkel zijn voorbehouden tot abonnees. Neem dus snel een Leidsch Dagblad abonnement om hier toegang tot te krijgen.

Geschiedenis van het Leidsch Dagblad

De eerste editie van het Leidsch Dagblad kostte in 1860 slechts 3 cent. Gedurende de volgende jaren werd de krant een begrip in de omgeving van Leiden. In de Tweede Wereldoorlog werd het Leidsch Dagblad gedwongen door de bezetter om te fuseren met Daimate Pers. Dit bureau bracht onder andere de kranten het Haarlems Dagblad en De Typhoon uit. Vandaag de dag is het Leidsch Dagblad eigendom van HDC Media, dat ook eigenaar is van andere regionale kranten uit de regio. De krant heeft een oplage van ruim 34000 exemplaren. Wilt u een voordelig Leidsch Dagblad abonnement afsluiten en elke morgen de krant bij u op de deurmat ontvangen? Bekijk snel onze aanbiedingen.

 

Leidsch Dagblad: 3.03 / 5 (32 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen