IJmuider Courant

logo-ijmuider-courantDé krant voor IJmuiden en omstreken is de IJmuider Courant. Deze regionale ochtendkrant verschijnt 6 dagen in de week op tabloidformaat. Bent u een betrokken IJmuidenaar? U leest het laatste nieuws in uw omstreken in de IJmuider Courant. De krant is echter meer dan alleen de nieuwsvoorziening voor IJmuiden en de omliggende plaatsen. De aandacht gaat ook uit naar culturele informatie over IJmuiden en omstreken. De IJmuider Courant is dé krant voor iedereen die IJmuiden en omgeving een warm hart toedraagt. Bij Krantaanbiedingen.nl kunt u profiteren van een zeer voordelig IJmuider Courant abonnement. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Kies uit de volgende acties

Actietarief IJmuider Courant

• COMPLEET: 6 dagen op de mat. 1 jaar nu €9,69 p/wk
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
jaarabonnement actie IJmuider Courant - profiteer nu

Zaterdag+ abonnement IJmuider Courant

• ZATERDAG+: Zaterdag op de mat 1 jaar nu €4,04 p/wk
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
IJmuider Courant 12 maanden actietarief

Digitaal abonnement IJmuider Courant

• DIGITAAL: 24/7 digitale toegang 1 jaar nu €1,99 p/wk
Lees op pc, smartphone en tablet
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
IJmuider Courant goedkoopste actie

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

• Onbeperkt artikelen lezen op IJmuidercourant.nl
1 jaar nu €0,99 p/wk
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Goedkoopste actie IJmuider Courant

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

IJmuider Courant abonnement van Krantaanbiedingen.nl

Kiest u voor een digitaal abonnement op de IJmuider Courant of heeft u liever de papieren versie? Ontvangt u de krant het liefst alleen op zaterdag of wilt u de krant liever eerst uitproberen? De mogelijkheden voor een IJmuider Courant abonnement zijn talrijk. Abonnees profiteren daarnaastvan vele voordelen. Zo krijgt u toegang tot het Premium gedeelte van de website om extra artikelen, reportages, interviews en columns te lezen die niet in de krant zijn verschenen. Ook kunt u lid worden van het lezerspanel waar u uw mening kunt geven over actuele onderwerpen. Ons aanbod kan wekelijks wisselen, dus blijf deze pagina in de gaten houden tot het abonnement van uw voorkeur voorbij komt.

Over de IJmuider Courant

ijmuider courant compleetDe IJmuider Courant kent dagelijks verschillende katernen. Regionaal nieuws uit IJmuiden en omstreken verschijnt in het katern IJmond. De cultuur van IJmuiden is zeer belangrijk voor de mensen uit IJmuiden. In het katern “De smaak van IJmuiden” blijft u hiervan op de hoogte. Ook uittips komen aan bod in het katern UIT. Nationaal en internationaal nieuws kunt u lezen in Binnenland en Buitenland. Sport, Economie, Cultuur en Entertainment wordt hierbij zeker niet vergeten. Op vrijdag en zaterdag kent de IJmuider Courant extra bijlages genaamd VRIJ en Weekend. De IJmuider Courant is een complete krant voor de IJmuidenaar.

Geschiedenis van de IJmuider Courant

De eerste editie van de IJmuider Courant verscheen onder de neem “Velsens Gratis Advertentieblad” in 1895. Later werd de naam gewijzigd naar de IJmuider Courant. In 1926 verscheen er een directe concurrent onder de naam Dagblad voor IJmuiden. Beide kranten werden in de Tweede Wereldoorlog gedwongen om te fuseren. De naam IJmuider Courant bleef hierbij behouden. De redactie van de IJmuider Courant werkt nauw samen met de redactie van het Haarlems Dagblad. Beide kranten zijn eigendom van HDC Media. Wilt u voordelig profiteren van een IJmuider Courant abonnement? Bekijk dan snel onze aanbiedingen.

 

IJmuider Courant: 2.81 / 5 (27 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen