Haarlems Dagblad

haarlems-dagblad-logoAls één van de weinige steden heeft Haarlem een eigen regionale krant, namelijk het Haarlems Dagblad. Het verspreidingsgebied van deze krant ligt in Haarlem, Haarlemmermeer, Hillegom en De Zilk. Voor mensen woonachtig in de omgeving van Haarlem is deze regionale ochtendkrant de ideale manier om te weten te komen wat er in Haarlem en omstreken allemaal gebeurd. Bent u een betrokken Haarlemmer? Via Krantaanbiedingen.nl kunt u voordelig een Haarlems Dagblad abonnement afsluiten om 6 dagen in de week op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit uw stad.

Onze acties: Haarlems dagblad abonnementen

Actietarief Haarlems Dagblad

• COMPLEET: 6 dagen op de mat. 1 jaar nu €9,69 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
haarlems dagblad actie - 12 maanden

Zaterdag+ abonnement Haarlems Dagblad

• ZATERDAG+: Zaterdag op de mat 1 jaar nu €4,04 p/wk
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Haarlems Dagblad 12 maanden actietarief

Digitaal abonnement Haarlems Dagblad

• DIGITAAL: 24/7 digitale toegang 1 jaar nu €1,99 p/wk
Lees de krant op pc, smartphone en tablet
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Goedkoopste actie Haarlems dagblad

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

• Onbeperkt artikelen lezen op Haarlemsdagblad.nl
1 jaar nu €0,99 p/wk
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Goedkoopste actie Haarlems dagblad

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Haarlems Dagblad abonnement van Krantaanbiedingen.nl

De aanbiedingen voor een Haarlems Dagblad abonnement kunnen regelmatig verschillen, maar de beste prijs staat bij Krantaanbiedingen.nl altijd voorop. Meestal heeft u de keuze uit verschillende abonnementsvormen. Bent u al overtuigd van de kwaliteit van het Haarlems Dagblad? Een voordelig jaarabonnement behoort dan tot de mogelijkheden. Regelmatig bieden wij dit Haarlems Dagblad abonnement met een leuk welkomstcadeau of een hoge korting aan u aan. Soms hoort een proefabonnement op het Haarlems Dagblad ook tot de mogelijkheden om voordelig kennis te maken met deze regionale krant. Bent u veel online te vinden en neemt u uw laptop, tablet of smartphone overal mee naartoe? Kies dan voor een Digitaal Plus Haarlems Dagblad abonnement en krijg onbeperkte toegang tot de digitale versie. De extra dikke papieren zaterdageditie ontvangt u dan iedere zaterdag als extra.

Over het Haarlems Dagblad

voorpagina haarlems dagbladHet Haarlems Dagblad werkt met eigen journalisten in de regio die u dagelijks op de hoogte brengen van het nieuws uit Haarlem en omstreken. De krant werkt nauw samen met andere regionale kranten uit de regio als de IJmuider Courant, die gezamenlijk door HDC Media worden uitgegeven. Nieuws uit de regio wordt daarom altijd helder en vakkundig weergegeven. Naast het regionale nieuws is er ook uiteraard ook ruimte voor nationaal en internationaal nieuws. Het Haarlems Dagblad is een complete krant voor betrokken lezers.

Sport en economisch nieuws wordt zeker niet vergeten in het Haarlems Dagblad. Naast het nieuws is er ruimte voor terugkerende thema’s als Lifestyle, Mens, Zorg, Ombudsman en Uit. Regelmatig verschijnen er reportages in de krant waarbij hedendaagse ontwikkelingen verder worden belicht om de lezer op deze manier een eigen oordeel te kunnen laten vellen. Abonnees profiteren bovendien van extra privileges. Zo krijgen zij exclusief toegang tot het Premium gedeelte van de website om extra artikelen, columns en reportages te lezen. Ook kunt u alvast previews bekijken van toekomstige artikelen in de krant. Wilt u toegang tot het exclusieve Premium gedeelte? Neem snel een Haarlems Dagblad abonnement.

Geschiedenis van het Haarlems Dagblad

De eerste editie van de krant verscheen in 1883. Vier jaar eerder werd het Haarlemsch Dagblad gestart, maar deze krant was geen lang leven geschonken. De opvolger het Haarlems Dagblad daarentegen wel. In de Tweede Wereldoorlog werd de krant verplicht door de bezetter om te fuseren met de Opregte Haarlemsche Courant. Aangezien deze krant al in 1656 voor het eerst verscheen mag het Haarlems Dagblad zich het oudste hedendaagse dagblad van Nederland noemen. Vandaag de dag kent het Haarlems Dagblad een oplage van ruim 33000 exemplaren. Nog geen 10 jaar geleden is de ommezwaai gemaakt om van avondkrant naar ochtendkrant te gaan. Vorig jaar is de krant van het broadsheet naar het populaire tabloidformaat overgegaan. Wilt u het Haarlems Dagblad elke dag ontvangen als papieren of digitale editie? Bekijk dan snel onze voordelige aanbiedingen voor een Haarlems Dagblad abonnement.

 

Haarlems Dagblad: 2.52 / 5 (31 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen