Friesch Dagblad

Logo Friesch DagbladHet Friesch Dagblad kenmerkt zich door een protestants-christelijke insteek. Bij het Friesch Dagblad wordt gewerkt vanuit de christelijke overtuiging. Staat u achter deze overtuiging en bent u woonachtig in het noordwesten van ons land? Dan is een Friesch Dagblad abonnement iets voor u.

Het dagblad verschijnt in de provincie Friesland, de Noordoostpolder en het Groningse Westerkwartier. Woont u daarbuiten, dan kan de krant naar u worden toegezonden per post. De krant ligt dan een dag later bij u op de mat. U kunt een abonnement op het Friesch Dagblad ook cadeau doen.

Friesch Dagblad jaarabonnement

Kies uit een Premium (€1,50 p.wk.),
Digitaal (€2,75 p.wk.),
Weekend + Digitaal (€3,75 p.wk.)
of een Compleet (€6,75 p.wk.) abonnement.
friesch dagblad abonnement actie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

 

Friesch Dagblad abonnement van Krantaanbiedingen.nl

Bij het Friesch Dagblad heeft u de keuze uit verschillende abonnementsvormen op de papieren editie van de krant. Krantaanbiedingen.nl probeert zoveel mogelijk op de verschillende abonnementsvormen in te spelen door u verschillende opties te geven met betrekking tot een Friesch Dagblad abonnement. Kiest u voor een zeer voordelig jaarabonnement of wilt u de krant liever eerst proberen met een proefabonnement? Ons aanbod kan verschillen, dus blijf deze pagina in de gaten houden voor scherpe aanbiedingen op een Friesch Dagblad abonnement.

Over het Friesch Dagblad

Het regionale nieuws staat bij het Friesch Dagblad voorop. De lezers informeren over het publieke leven in Friesland en het bespreken van gebeurtenissen in de provincie is de missie van het Friesch Dagblad. Anders dan andere regionale kranten richt het Friesch Dagblad zich minder op het nieuws uit het buitenland of de rest van Nederland. De krant kiest liever om thema’s uit te diepen zoals geloof & levensbeschouwing, rechtvaardigheid en duurzaamheid (hoe om te gaan met onze aarde). De krant verschijnt in de Noordoostpolder en het Groningse Westerkwartier, maar zal voornamelijk berichten op gebeurtenissen in de Friese provincie.

Binnen Friesland is het Friesch Dagblad echter een zeer complete krant. Naast het nieuws uit de provincie wordt ook sport, economie en cultuur zeker niet vergeten. Het Friesch Dagblad is een Friese krant met een christelijke insteek. Bent u overtuigd Christen en draagt u Friesland een warm hart toe? Een Friesch Dagblad abonnement is dan zeker iets voor u.

Geschiedenis van het Friesch Dagblad

krant friesch dagblad in de Tweede WereldoorlogOntstaan in 1903 was het Friesch Dagblad al van oorsprong een protestants-christelijk regionaal dagblad. Dit karakter is vandaag de dag nog steeds terug te vinden in deze krant. Sport op zondag was uit den boze, maar de redactie wist dat het met de tijd mee moest om te kunnen blijven bestaan. Vandaag de dag staat het Friesch Dagblad meer open voor de ontwikkelingen in de maatschappij. Tot vorig jaar was dit dagblad het laatste zelfstandig opererende regionale dagblad van ons land. Men had zelfs nog de beschikking over een eigen drukpers. In 2013 stond de krant echter op de rand van een faillissement.

De NDC Mediagroep, ook eigenaar van andere Noordelijke regionale dagbladen, nam het Friesch Dagblad over voor 1 euro, een symbolisch bedrag waardoor de krant kan blijven bestaan. Neem nu een Friesch Dagblad abonnement zodat de krant zich kan blijven inzetten voor de nieuwsvoorziening met een christelijke insteek.

 

Friesch Dagblad: 2.31 / 5 (16 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen