Eindhovens Dagblad

abonnement Eindhovens DagbladWilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Brabant en de omgeving van Zuid-Oost Nederland? Dan is een Eindhovens Dagblad abonnement echt iets voor u. De krant in tabloid formaat verschijnt 6 dagen in de week en richt zich, naast nieuws uit binnen- en buitenland, speciaal op Eindhoven en omgeving.

Het Eindhovens Dagblad staat bekend om haar vooruitstrevende ideëen. Zo was het Eindhovens Dagblad in 1994 als eerste Nederlandse krant op het internet te vinden.

Wilt u meer weten over uw regio? Neem dan een voordelig Eindhovens Dagblad abonnement van krantaanbiedingen.nl.

Onze aanbiedingen voor het Eindhovens dagblad

Kies uit een geweldige zomeractie. Een proefabonnement of neem meteen een jaarabonnement op deze krant.

Eindhovens Dagblad aanbieding juli 2024

Stopt automatisch.
Actie Eindhovens Dagblad

COMPLEET: Eindhovens Dagblad kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
Eindhovens Dagblad kortingsactie

ZATERDAG+: Eindhovens Dagblad kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
Eindhovens Dagblad zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: Eindhovens Dagblad actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen ED.nl
Eindhovens Dagblad digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

Onbeperkt artikelen lezen op ED.nl
Eindhovens Dagblad digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Eindhovens Dagblad abonnement

Het Eindhovens Dagblad is zowel op het papieren tabloidformaat als via digitale weg te verkrijgen. Bij Krantaanbiedingen.nl zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot een Eindhovens Dagblad abonnement. Kent u de krant nog niet? Neem dan een proefabonnement en laat u overtuigen van de kwaliteit van het Eindhovens Dagblad.

Bent u al bekend met het Eindhovens Dagblad? Neem dan een doorlopend abonnement. Het regionale dagblad is ook te verkrijgen via de nieuwe mediadragers als de tablet, smartphone en de computer. Een zogenaamd E-paper abonnement op het Eindhovens Dagblad is goedkoper dan een abonnement op de papieren krant. Onze acties en aanbiedingen voor een Eindhovens Dagblad abonnement zijn elke week verschillend. Blijf deze pagina bezoeken voor extra korting en nieuwe welkomstgeschenken.

Informatie over het Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad richt zich speciaal op Brabant en Zuid-Oost Nederland. De krant wordt verspreid in Eindhoven, Geldrop, Valkenswaard, Helmond, Oirschot, Nuenen, Veldhoven, Mierlo en Best. De krant richt zich primair op het regionale nieuws, alhoewel het landelijk nieuws en nieuws uit het buitenland ook wordt behandeld.

Het dagblad bestaat inmiddels ruim 100 jaar en is daardoor diepgeworteld in de regio. Veel mensen voelen zich daardoor gebonden met het Eindhovens Dagblad. Extra informatie gaat uit naar de populairste voetbalclub van de regio: PSV Eindhoven. Ook andere prof- en amateurploegen uit diverse disciplines worden op de voet gevolgd door het dagblad.

Abonnees krijgen echter meer dan alleen de dagelijkse krant. Het abonnee ledenvoordeel, wat u automatisch krijgt bij een Eindhovens Dagblad abonnement, laat u voordelig genieten van diverse activiteiten in de regio. U kunt zeer voordelig kaarten voor evenementen aanschaffen, maar ook meedoen aan diverse acties om kans te maken op gratis kaarten voor musea, sportevenementen en andere activiteiten.

Geschiedenis van het Eindhovens Dagblad

Eerste uitgave Eindhovens Dagblad uit 1911Opgericht op 23 december 1911 is het Eindhovens Dagblad één van de oudste regionale dagbladen van ons land. Samen met de “Eindhovensche en Meijerische Courant” was het “Eindhovensch Dagblad” de belangrijkste nieuwsvoorziening voor de regio. Ter informatie, een Eindhovens Dagblad abonnement kostte in 1911 slechts 1 gulden en 30 cent per 3 maanden! Tijdens de Tweede Wereldoorlog verdween de krant enkele jaren van het toneel, maar keerde daarna al snel weer terug. De krant fuseerde in 1963 met het dagblad “Oost-Brabant”. Op 23 december 2011 vierde het Eindhovens Dagblad haar 100 jarige bestaan. Vandaag de dag ligt de oplage van het Eindhovens Dagblad op ongeveer 100000 exemplaren.

Wilt u ook genieten van de rijke historie van het Eindhovens Dagblad? Maak dan nu een keuze uit de Eindhovens Dagblad abonnementen van Krantaanbiedingen.nl. Wij streven er elke dag weer naar om de beste acties en aanbiedingen op het gebied van krantenabonnementen aan u aan te bieden.

 

Eindhovens Dagblad: 2.67 / 5 (27 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen