De Stentor

Abonnement de StentorEén van de grootste regionale dagbladen van Nederland is ongetwijfeld De Stentor. Een De Stentor abonnement laat u elke ochtend genieten van het laatste nieuws uit uw regio. De verspreiding vindt plaats in Flevoland, Overijssel en Gelderland.
 
Voor een regionaal dagblad is het verspreidingsgebied hiermee zeer groot te noemen. Daarom is de krant opgedeeld in verschillende regionale edities. In totaal zijn er 14 regionale edities met veelal eigen redactiekantoren.
 
Naast nieuws uit de regio biedt De Stentor ook nieuws uit binnen- en buitenland.

 
Bij Krantaanbiedingen.nl vindt u altijd de beste prijs voor een abonnement op De Stentor.

De Stentor aanbieding april 2024.

Stopt automatisch.
Actie De Stentor

COMPLEET: De Stentor kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
de Stentor kortingsactie

ZATERDAG+: De Stentor kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
de stentor zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: De Stentor actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen deStentor.nl
de Stentor digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

Onbeperkt artikelen lezen op deStentor.nl
de Stentor digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Stentor abonnement

Er zijn verschillende opties mogelijk met betrekking tot een De Stentor abonnement. De krant verschijnt 6 dagen in de week op het populaire tabloid formaat. U kunt een voordelig proefabonnement op De Stentor afsluiten om de krant enkele weken uit te proberen. Daarnaast kunt u een doorlopend abonnement nemen waar u vaak de keuze krijgt uit een hoge korting op de abonnementsprijs of een leuk welkomstgeschenk. De krant ontvangen op uw tablet, smartphone of computer wordt steeds populairder en ook De Stentor doet hier aan mee.

Bij een vast abonnement krijgt u automatisch ook de digitale krant. Wilt u geen papieren krant meer, maar alleen een De Stentor abonnement op de nieuwe mediadragers? Ook dat is mogelijk. Bekijk ons voordelig aanbod voor een De Stentor abonnement. Blijf deze pagina regelmatig bekijken. Ons aanbod van voordelige abonnementen op De Stentor kan wekelijks verschillen.

Informatie over De Stentor

dagblad de stentorDe Stentor is de grootste regionale krant van Midden-Nederland met maar liefst 14 verschillende regionale edities. Elk van deze edities heeft een eigen naam. Zo is daar de Apeldoornse Courant, maar ook het Veluws Dagblad of het Dagblad Flevoland. De oplage van De Stentor ligt op 194.540 exemplaren. De krant heeft hierdoor een dagelijks bereik van bijna een half miljoen lezers.

Een abonnement op De Stentor laat u iedere ochtend, 6 dagen in de week, genieten van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, uw regio en uit uw woonplaats. Door middel van extra achtergrondinformatie, diverse reportages, analyses en commentaar van deskundigen krijgt u een goed beeld wat er in de wereld speelt. Vaak bevat De Stentor extra specials over actuele thema’s als sport, auto’s, onderwijs en economie.

Abonnees krijgen extra voordeel met De Stentor abonnee voordeel. Hier vindt u regelmatig extra voordeel op producten en uitjes. Ook kunt u via deze service regelmatig kaartjes winnen voor evenementen. In de webwinkel van De Stentor kunt u daarnaast producten zeer goedkoop aanschaffen.

Geschiedenis van De Stentor

De naam “De Stentor” komt ui de Griekse mythologie. De herauten brachten vroeger met een imposant stemgeluid het laatste nieuws. De Stentor is vandaag de dag een dagblad met een heldere boodschap en voorziet Midden-Nederland van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en de regio. De Stentor is, net als vele andere dagbladen, sinds 2003 in handen van het Britse Mecom. De nieuwsvoorziening wordt door verschillende redacties geschreven.

Voor de 14 verschillende edities is er één redactie die voor het algemene nieuws zorgt. Vele regio’s hebben daarnaast eigen redacties die zorgen voor het nieuws uit de regio. Wilt u ook kunnen genieten van het laatste nieuws uit uw regio in Gelderland, Overijssel of Flevoland? Bij Krantaanbiedingen.nl vindt u voordelige Stentor abonnementen. Neem een voordelig proefabonnement of kies voor een doorlopend abonnement tegen een hoge korting.

Uitgaves van de Stentor

De Stentor heeft verschillende uitgaves in verschillende delen van het land. Uw ontvangt de krant afhankelijk van uw postcode:

 • het Veluws Dagblad
 • het Zutphens Dagblad
 • het Sallands Dagblad
 • de Zwolse Courant
 • de Apeldoornse Courant
 • het Deventer Dagblad
 • het Gelders Dagblad
 • het Nieuw Kamper Dagblad
 • Dagblad Flevoland
 •  

  De Stentor: 2.91 / 5 (33 stemmen)

  Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen