De Limburger

abonnement de LimburgerOveral is wel een Limburger, ook voor jou. Want waar je ook bent of naar toe gaat, met De Limburger heb je altijd en overal het laatste nieuws bij de hand en kun je heerlijk de krant lezen op je tablet of mobiel. Met al het Limburgse nieuws uiteraard, maar ook met sport, cultuur, economie, lifestyle en entertainment. En als extra’s in het weekend de boeiende bijlagen L-magazine en Horizon. Kies een voordelig abonnement dat bij jou past: digitaal De Limburger lezen, De Limburger elke ochtend in de brievenbus, of de combinatie van door de week digitaal en op zaterdag de papieren krant.

De Limburger acties

Kies uit een Digitaal (€1,50 p.wk.),
Digitaal Extra (€4,50 p.wk.),
Zaterdag + Digitaal (€6,12 p.wk.) of een
Compleet (€9,12 p.wk.) abonnement.
De Limburger abonnement acties

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Voordelig De Limburger abonnement van krantaanbiedingen.nl

Het meest voordelige De Limburger abonnement sluit je af bij krantaanbiedingen.nl. Regelmatig bieden we een abonnement aan in combinatie met een leuk welkomstgeschenk. Wil je liever geen welkomstgeschenk, maar een eenmalige korting op de abonnementsprijs? Ook dat is uiteraard mogelijk. Je kunt een De Limburger abonnement ook afsluiten voor je smartphone of tablet. Kies dan voor een digitaal abonnement. Zit jouw De Limburger abonnement er deze keer niet bij? Ons aanbod kan wekelijks verschillen, dus blijf deze pagina bezoeken voor nieuwe en zeer voordelige De Limburger abonnementen van krantaanbiedingen.nl.

Informatie over De Limburger

voorpagina van dagblad de limburgerDe Limburger is de krant voor álle Limburgers. De Limburger is de meest gelezen regionale krant van Nederland. En de meest gevarieerde. Trots op Limburg waar het kan, kritisch waar het moet. Met vanzelfsprekend al het regionale en lokale Limburgse nieuws, maar ook met binnen- en buitenlands nieuws, sport, economie, cultuur, lifestyle en entertainment. En met in het weekend de boeiende bijlagen L-magazine en Horizon. Zo maakt De Limburger met haar krant, website en apps voor haar trouwe lezers en volgers iedere dag opnieuw een wereld van verschil. De Limburger is bovendien een mooie krant die fijn is om te lezen. Ze werd in 2017 zelfs uitgeroepen tot European Newspaper of the Year.

Geschiedenis De Limburger

De historie gaat helemaal terug tot circa 1660, als in Roermond de allereerste krant verschijnt. Na de Tweede Wereldoorlog zijn er vier dagbladen in Limburg: het Dagblad voor Noord-Limburg (Venlo), de Maas- en Roerbode (Roermond), De Limburger (Maastricht) en het Limburgs Dagblad (Heerlen). Via een aantal fusies en overnames komen in 2014 de nog overgebleven titels De Limburger en het Limburgs Dagblad in handen van het Belgische familiebedrijf Concentra, dat op zijn beurt in 2017 de basis legt voor het Belgische concern Mediahuis. In 2017 gaat bovendien het Limburgs Dagblad op in De Limburger. Na meer dan 350 jaar krantenhistorie is het weer net als in het begin: één krant in Limburg. En dat is De Limburger.

Neem nu een De Limburger abonnement

Bekijk ons aanbod van abonnementen. Neem je de papieren uitgave van De Limburger of liever de digitale krant? Een welkomstcadeau of een korting? Ben je nog niet helemaal overtuigd? Regelmatig bieden we ook een proefabonnement op De Limburger aan. Zo kun je eerst eens rustig kennis maken met de krant.

 

De Limburger: 3.17 / 5 (63 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen