De Gooi- en Eemlander

gooi-eemlander-logoDe Gooi- en Eemlander is dé regionale krant voor de regio het Gooi, Soest en Baarn. Voor inwoners van deze regio is De Gooi- en Eemlander de belangrijkste nieuwsvoorziening om te weten te komen wat er zich allemaal in de regio afspeelt.

Wij van Krantaanbiedingen.nl mogen u een scherp aanbod doen voor een voordelig De Gooi- en Eemlander abonnement.

 

Kies uit de volgende Gooi- en Eemlander acties

Actietarief Gooi- en Eemlander

• COMPLEET: 6 dagen op de mat. 1 jaar nu €9,69 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
jaarabonnement gooi en eemlander

Zaterdag+ abonnement Gooi- en Eemlander

• ZATERDAG+: Zaterdag op de mat 1 jaar nu €4,04 p/wk.
Inclusief 24/7 digitale toegang
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Gooi- en Eemlander 12 maanden actietarief

Digitaal abonnement Gooi- en Eemlander

• DIGITAAL: 24/7 digitale toegang 1 jaar nu €1,99 p/wk.
Lees op pc, smartphone en tablet
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
actietarief goedkoop gooi en eemlander

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

• Onbeperkt artikelen lezen op GooienEemlander.nl
1 jaar nu €0,99 p/wk
Let op: Je begint met het aanmaken van een account
Goedkoopste actie Gooi- en Eemlander dagblad

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

De Gooi- en Eemlander abonnement van Krantaanbiedingen.nl

gooi eemlander voorpaginaBij een De Gooi- en Eemlander abonnement ontvangt u deze ochtenkrant 6 dagen in de week. De keuze is aan u of u kiest voor de papieren versie of de digitale krant. Het aanbod van onze abonnementen kan regelmatig verschillen. Zo heeft u de mogelijkheid om een jaarabonnement te nemen op De Gooi- en Eemlander voor de papieren versie of het Digitaal Plus abonnement om de krant elke morgen digitaal te ontvangen. Ook behoort een proefabonnement tot de mogelijkheden. Bent u in het bezit van een De Gooi- en Eemlander abonnement? Dan krijgt u ook toegang tot het Premium gedeelte op de website om extra artikelen, columns, reportages of interviews te lezen die enkel zijn voorbehouden aan abonnees.

Over De Gooi- en Eemlander

Van oorsprong is De Gooi- en Eemlander een politiek rechts georiënteerde krant. Vandaag de dag is deze politieke voorkeur minder aanwezig. De krant is een echte regionale krant met nieuws uit de regio het Gooi, Soest en de omgeving van Baarn (Eemland). Naast het regionale nieuws bericht De Gooi- en Eemlander over nieuws uit binnen- en buitenland.

Economie, Sport, Cultuur en Entertainment komen ook aan bod in dit dagblad. Sport verdient daarbij extra aandacht. Niet alleen de professionele sport wordt behandeld, ook sport uit de regio wordt uitvoerig beschreven. Woont u in de omgeving en wilt u weten wat u kunt doen op uw vrije dag? De Gooi- en Eemlander geeft handige uittips voor lokale gelegenheden.

Geschiedenis van De Gooi- en Eemlander

De eerste editie van De Gooi- en Eemlander verscheen in 1871. Johan Geraerdts werkte aan de krant, die toen nog het Gooisch Nieuwsblad heette, op zijn zolderkamer met een kleine handpers. De krant verscheen toen 1 keer in de week. Het verspreidingsgebied werd al snel groter en de naamsverandering naar De Gooi- en Eemlander werd al snel een feit. Vanaf de jaren 20 werd de krant een dagblad met een politiek centrumrechtse insteek. De krant kreeg in de Tweede Wereldoorlog een verschijningsverbod, maar vanaf de jaren 50 en 60 groeide het dagblad weer razendsnel. In de jaren 80 had De Gooi- en Eemlander zelfs een oplage van ruim 80000 exemplaren. Vandaag de dag heeft de krant rond de 30000 abonnees en is HDC Media de eigenaar van De Gooi- en Eemlander. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws in de regio Gooi, Baarn en Soest? Neem snel een voordelig De Gooi- en Eemlander abonnement van Krantaanbiedingen.nl.

 

Gooi- en Eemlander: 2.77 / 5 (30 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen