Brabants Dagblad

brabants dagblad-logoHet Brabants Dagblad is de regionale krant voor Noord-Brabant. Wordt nu lid met een abonnement op het Brabants Dagblad en ontdek waarom dit dagblad al vele tientallen jaren zo populair is onder de Brabanders.
 
Koopt u de krant regelmatig los in de kiosk of supermarkt? Geen enkel probleem, maar wist u dat abonnees genieten van diverse voordelen met het Brabants Dagblad abonneevoordeel?

Bij Krantaanbiedingen.nl kunt altijd de meest voordelige abonnementen afsluiten. Bekijk de mogelijkheden voor een zeer voordelig abonnement op het Brabants Dagblad.
 

Brabants Dagblad actie mei 2024.

Stopt automatisch.
Actie Brabants Dagblad

COMPLEET: Brabants Dagblad kortingsabonnement

6 dagen op de mat + digitale toegang
Brabants Dagblad kortingsactie

ZATERDAG+: Brabants Dagblad kortingsabonnement

Zaterdag krant op de mat + digitale toegang
Brabants Dagblad zaterdag weekend kortingsactie

DIGITAAL: Brabants Dagblad actie-abonnement

De krant digitaal (iPad/smartphone/pc) + Premium-artikelen BD.nl
Brabants Dagblad digitaal kortingsactie

DIGITAAL basis: Toegang Premium-artikelen

Onbeperkt artikelen lezen op BD.nl
Brabants Dagblad digitaal basis kortingsactie

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Abonnement op het Brabants Dagblad

Maak nu uw keuze uit de verschillende abonnementen op het Brabants Dagblad. We hebben regelmatig andere acties en aanbiedingen in ons assortiment. Sluit voordelig een proefabonnement af om het Brabants Dagblad uit te proberen. Bent u al overtuigd van de kwaliteit van het Brabants Dagblad? Kies dan voor een langer abonnement. Regelmatig zijn er verschillende aanbiedingen voor een vast abonnement op het Brabants Dagblad. Kies voor een leuk welkomstgeschenk of voor een hoge korting.

Leest u toch liever de krant digitaal? Abonnees bij het Brabants Dagblad krijgen zowel toegang tot de papieren krant als de digitale krant. Elk abonnement is dus 2-in-1 en zeer scherp geprijst! De mogelijkheden zijn eindeloos en ons aanbod kan wekelijks verschillen. Sluit nu voordelig uw Brabants Dagblad abonnement af bij Krantaanbiedingen.nl.

voorpagina brabants dagblad

Informatie over het Brabants Dagblad

Naast het regionale nieuws uit Brabant en omgeving kunt u, zoals u van een regionaal dagblad mag verwachten, ook nieuws uit binnen- en buitenland lezen. Economisch nieuws, sport, shownieuws, cultuur en economie is ook vertegenwoordigd in dit regionale dagblad. Extra achtergronden en reportages vindt u in “dossiers”. Hier worden huidige relevante thema’s verder uitgelicht met achtergrondinformatie. In de sportsectie van de krant is er uiteraard aandacht voor regionale clubs als PSV Eindhoven, FC Den Bosch, Willem II, FC Oss en RKC Waalwijk. Teams uit de regio worden dagelijks gevolgd in verschillende sportdisciplines op zowel prof-niveau als amateurs.

Een begrip in het Brabants Dagblad zijn de politiek getinte strips waarvan “De Rechter” de meest bekende is en elke dag in de krant wordt opgenomen. Het Brabants Dagblad abonnement is het meest complete krantenabonnement van de provincie Brabant.

Brabants Dagblad abonneevoordeel

Bent u abonnee op het Brabants Dagblad? Dan kunt u natuurlijk dagelijks genieten van de krant op uw deurmat. Abonnees worden echter extra in de watten gelegd met het Brabants Dagblad abonneevoordeel. Wat kunt u daar precies van verwachten? U moet zich als abonnee eerst éénmalig aanmelden op de website van het Brabants Dagblad. Vervolgens heeft u met het Brabants Dagblad abonneevoordeel onbeperkt toegang tot nieuws via de tablet of smartphone, de website en de e-paper.

Als u dus een abonnement op tabloid formaat afsluit krijgt u ook gelijk de krant digitaal binnen! Daarnaast zijn er speciale abonnee voordeelacties. Hier kunt u vaak leuke uitjes of producten zeer voordelig aanschaffen of zelfs gratis toegang krijgen! Het Brabants Dagblad abonneevoordeel is een leuke extra voor iedere abonnee.

Geschiedenis van het Brabants Dagblad

Alhoewel het Brabants Dagblad in zijn huidige vorm sinds 1959 bestaat, is het ontstaan van de krant helemaal terug te halen naar 1771. Toen die tijd werd de Eerste ‘s-Hertogenbossche Courant voor het eerst uitgegeven. Na vele naamsveranderingen en fusies kwam daar het Brabants Dagblad in 1959. De huidige hoofdredacteur van de krant is Ton Rooms. Het hoofdkantoor van de krant bevindt zich ook in ’s Hertogenbosch. De huidige oplage van de krant ligt op 119995. Hiermee is het Brabants Dagblad één van de grootste regionale kranten van Nederland.

Kies nu voor het Brabants Dagblad

Sluit nu uw abonnement op het Brabants Dagblad af. Abonnees krijgen bij hun abonnement ook altijd toegang tot de digitale krant via de tablet, computer of de smartphone. Naast dat u altijd op de hoogte blijft van nieuws uit de regio krijgt u extra voordeel met het Brabants Dagblad abonneevoordeel. Kies nu voor een voordelig abonnement op het Brabants Dagblad bij Krantaanbiedingen.nl en geniet al snel van het dagelijkse nieuws uit uw eigen omgeving.

 

Brabants Dagblad: 3.05 / 5 (38 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen