Nederlands Dagblad

Logo Nederlands DagbladHet Nederlands Dagblad is een krant met een orthodox-protestantse insteek. Het dagblad brengt dagelijks het laatste nieuws, reportages en achtergronden uit binnen- en buitenland. Dit alles vanuit een christelijke geloofsovertuiging.

De krant verschijnt in heel Nederland. Bent u een overtuigd christen, of draagt u de Bijbel een warm hart toe? Een Nederlands Dagblad abonnement zou dan iets voor u kunnen zijn!

Alle Nederlands Dagblad aanbiedingen


Helaas, op dit moment zijn er geen aanbiedingen beschikbaar.
Ons alternatief: Trouw

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Nederlands Dagblad abonnement van Krantaanbiedingen.nl

Een Nederlands Dagblad abonnement koopt u goedkoop bij Krantaanbiedingen.nl. Wij bieden abonnementen op kranten aan tegen een sterk gereduceerde prijs. Hierdoor is ons aanbod wisselend, maar staan de scherpe prijzen altijd voorop. Zo kunt u kiezen uit verschillende Nederlands Dagblad abonnementen. Kiest u voor een scherpe aanbieding op het jaarabonnement of wilt u de krant liever digitaal ontvangen voor op uw computer, tablet of smartphone? Ook een proefabonnement op het Nederlands Dagblad behoort regelmatig tot de mogelijkheden.

Over het Nederlands Dagblad

Nederlands Dagblad voorpagina krantHet Nederlands Dagblad is een complete krant voor Nederland. Nieuws uit binnen- en buitenland, politiek, economie en sport worden belicht aan de lezers vanuit de christelijke geloofsovertuiging. Thema’s als Gezondheid, Kunst & Cultuur en Media komen ook regelmatig in de krant voorbij.

Geloof neemt uiteraard een belangrijke rol in binnen het Nederlands Dagblad. In het onderdeel Opinie worden daarnaast ook regelmatig hedendaagse ontwikkelingen binnen het geloof verder belicht. Bekende columnisten van de krant zijn Gert-Jan Segers, actief als Tweede Kamerlid binnen de ChristenUnie en Bram van de Beek, emeritus hoogleraar Symboliek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Geschiedenis van het Nederlands Dagblad

Onder de naam Reformatie Stemmen werd de krant gedurende de Tweede Wereldoorlog als illegale krant voor het eerst uitgebracht. Dit kwam door de onenigheid binnen de gereformeerde kerken in Nederland. Na de Tweede Wereldoorlog werd de naam gewijzigd naar De Vrije Kerk, als gevolg van de afgescheiden Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Na weer een naamswijziging naar het Gereformeerd Gezinsblad, dat vanaf 1959 als dagblad verscheen, werd de definitieve naam in 1967 het Nederlands Dagblad. Het Nederlands Dagblad was in die tijd de spreekbuis voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt.

Later ging men zich richten op een veel breder christelijk publiek. In 1992 maakte het Nederlands Dagblad zich helemaal los van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt en is de grondslag vandaag de dag de Bijbel om zo een veel breder christelijk publiek aan te spreken.

Eind 2017 trok de redactie in een nieuw pand. De krant verruilde Barneveld voor het het moderne Amersfoort. De krant zat in Barneveld sinds 1985. Daarvoor was de hoofdzetel van de krant ook al de keistad.

De oplage van de krant ligt op ruim 20.000 exemplaren. Wilt u hedendaagse ontwikkelingen graag lezen tegen een christelijke achtergrond? Een Nederlands Dagblad abonnement is dan zeker een aanrader.

 

Nederlands Dagblad: 2.8 / 5 (25 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen