Is het AD gek geworden?

Is het AD gek geworden?

Deze vraag stelden wij onszelf bij Krantaanbiedingen.nl toen we een nieuwe aanbieding van het AD kregen. De aanbieding? 6 Maanden gratis de krant mét een topkwaliteit ASUS Tablet én kans op een reis naar Gran Canaria bij een jaarabonnement.

Dat we niet de enigen waren die dit dacht, bleek wel toen we gisteren gebeld werden door John. Het gesprek ging ongeveer zo (het Rotterdamse accent kunt u er zelf bij denken):

“Ja hallo, met John. Ik was net effe bij jullie op de site en ik zag die actie van het AD. Nou ben ik van de afdeling van ‘If its too good to be true, dan is het dat meestal ook’ en ik dacht..ik bel effe om te checken of dat allemaal wel klopt.”

“Nou John”, zei onze medewerker Paul. ‘Wij waren ook erg verbaasd toen we deze actie doorkregen, maar het klopt toch echt helemaal. U krijgt de krant 6 maanden gratis bij een jaar en daarbij ook nog eens een mooie tablet. De verkoopafdeling van het AD heeft de opdracht gekregen om voor het einde van het jaar nog heel veel abonnementen dus vandaar deze stunt.’

John: “Maar waarom zie ik deze actie dan niet op de site van het AD zelf?”

Paul: “Het AD heeft natuurlijk veel vaste abonnees die op hun site komen en die vinden het misschien niet zo leuk om te zien dat nieuwe abonnees zo’n mooie aanbieding krijgen. Als jarenlange partner van het AD mogen wij u dit wel aanbieden…”

John: “Nou Paul, doe mij dan maar gauw zo’n abonnementje voordat ze zich bedenken.”

De Aanbieding

Wilt u net als John van deze aanbieding gebruik maken, klik dan snel op het onderstaande plaatje en vul het formulier in:

Lees AD voor half geld een jaar lang

Deze actie is inmiddels voorbij, maar op onze AD pagina nog meer mooie aanbiedingen.

Stuur een reactie

Houd er rekening mee dat de redactie je commentaar eerst moet goedkeuren.

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>