Krant abonnement afsluiten op.. de Volkskrant | NRC Handelsblad | nrc.next | De Telegraaf | Trouw | Financieele Dagblad | AD | Regionale kranten

telegraaf abonnementDe Telegraaf heeft niet voor niets de slogan: “De krant voor Wakker Nederland.” Met een Telegraaf abonnement haalt u elke dag het laatste nieuws uit binnen- en buitenland in huis. Daarnaast heeft de Telegraaf dagelijks nieuws uit de sport- en financiële wereld waardoor u op elk denkbaar terrein op de hoogte kunt blijven met wat er speelt in de wereld. Dankzij onze Telegraaf aanbieding kunt u ook horen bij Wakker Nederland.

Kies in 2017 uit de volgende aanbiedingen van de Telegraaf:

Koningsdeal: Telegraaf 10 weken voor €20

Met 2 gratis HEMA tompoucen.
Abonnement stopt automatisch!
Koningsdeal Telegraaf

Telegraaf 4 weken voor €12

Formatie-abonnement: Slechts €3 per week. Stopt automatisch!
Mis niks van de formatie met de Telegraaf

Telegraaf 10 weken voor €30,-

Tijdelijke actie (kan elk moment aflopen): Slechts €3,- per week. Stopt automatisch!
Telegraaf met superkorting - Lenteknaller

Telegraaf abonnement + gratis Kobo Aura e-reader

Heerlijk de winter door met de beste e-reader van dit moment.
Je krijgt ‘m cadeau bij een 2-jarig abonnement (incl. 24/7 digitale toegang)
• Weekend+ abonnement: €13,30 p.m. (40% korting!)
• Compleet abonnement: €18,30 p.m. (40% korting!)
Kobo Aura cadeau bij de Telegraaf

Telegraaf jaarabonnement (30% korting)

• COMPLEET: 6 dagen op de mat + 24/7 digitaal: €21,35,- p.m.
• WEEKEND+: Vr. en Za. op de mat + 24/7 digitaal: €16,65 p.m.
telegraaf 1 jaar in huis abonnement

Telegraaf digitaal abonnement (€9,95 p.m.)

Lees een jaar lang de Telegraaf op je tablet, smartphone en pc.
telegraaf-digital

10 weken de zaterdagkrant in huis + 24/7 digitale toegang

Lees de dikke Telegraaf op zaterdag voor €1,75 per week.
Bovendien krijg je 24/7 toegang tot de Telegraaf op tablet/pc/smartphone.
Stopt automatisch
zaterdag-abonnnement en digitale toegang

Telegraaf Langweekend proefabonnement

De krant wordt thuisbezorgd op vrijdag, zaterdag en evt. ook op maandag.
U kunt kiezen uit een abonnement van 10 of 6 weken
Dit abonnement stopt automatisch
nu de telegraaf in het weekend

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 893 2455

De huidige Telegraaf aanbiedingen

Hierboven vindt u een overzicht van alle Telegraaf abonnementen. Onze aanbieding op een Telegraaf abonnement is zeer voordelig geprijsd. Er zijn verschillende abonnementen op deze krant mogelijk. Regelmatig bieden we hier ook een proefabonnement Telegraaf aan om de krant voordelig uit te proberen. De huidige mogelijkheden (laatste update 2017) voor een Telegraaf abonnement staan hierboven vermeldt.

Informatie over de Telegraaf

Met een Telegraaf abonnement haalt u ook extra rubrieken zoals de Privé, met nieuws over sterren uit binnen- en buitenland, als ook de Reis-, Vaar-, en Woonkrant in huis. Ook de societyrubriek genaamd Stan Huygens Journaal verschijnt regelmatig als extraatje bij de Telegraaf. Elk weekend verschijnt het magazine “Vrouw” bij deze krant. De Telegraaf is een politiek rechts-georiënteerde krant.

Dankzij onze Telegraaf aanbieding haalt u ook in 2017 de meest populaire krant van Nederland in huis met nieuws over diverse onderwerpen alsmede diverse amusement rubrieken. Door deze brede aanpak is deze krant geschikt voor een zeer groot en breed publiek. De Telegraaf is een ochtendkrant en verschijnt 6 dagen in de week. Elke morgen wordt de krant zeer vroeg bezorgd zodat u tijdens het ontbijt al kunt genieten van het laatste nieuws. Op deze pagina vindt u de beste Telegraaf aanbiedingen.

Geschiedenis Telegraaf

Naast de meest populaire krant van Nederland, met een oplage van meer dan 600000 kranten, is de Telegraaf ook de oudste krant van Nederland. De krant werd al in de 19e eeuw opgericht door Henry Tindal. Op 1 januari 1893 verscheen het eerste exemplaar van deze krant. In de afgelopen 120 jaar is er veel veranderd. Vele hoofdredacteurs zijn gekomen en weer gegaan, maar vanaf de jaren 50 in de 20e eeuw is het pas echt hard gegaan met deze krant. Alhoewel er rond die tijd al meerdere kranten bestonden die we hedendaags nog steeds lezen is geen enkele krant in de buurt gekomen van de populariteit van de Telegraaf.

De Telegraaf was ook de voorloper van het nieuws op internet. Al in 1996 had de Telegraaf een website met het laatste nieuws over binnen- en buitenland, politiek, sport en economisch nieuws. Daarnaast heeft de Telegraaf een webshop waar abonnees vaak extra voordelig bepaalde producten kunnen aanschaffen. Sinds 2009 heeft de Telegraaf ook een omroep op de publieke zenders. De naam hiervan is WNL, wat een afgeleide is van de slogan voor de krant. WNL staat voor Wakker Nederland en laat een politiek rechts-georiënteerd geluid horen als tegenwicht voor de vele links-georiënteerde zenders. Naast de papieren uitgave kunt u bij onze Telegraaf aanbieding vaak ook kiezen of u de digitale uitgave van de krant wilt ontvangen voor op uw smartphone of tablet. Meer info leest u op de Wikipedia pagina van de krant.

Telegraaf kortingscode 2017

De Telegraaf heeft op de website ook een webshop. Hier kunnen diverse producten zeer voordelig worden aangeschaft. Abonnees krijgen een extra korting op de aankopen. Regelmatig verschijnt er ook een Telegraaf kortingscode waardoor u de producten met een extra korting kunt aanschaffen. De aanwezige producten lopen uiteen van mode en entertainment tot sieraden en tickets voor evenementen. De Telegraaf kortingscode geeft vaak korting op specifieke producten wat kan oplopen tot een hoge korting waardoor de producten bij de webshop veel goedkoper zijn dan in de gewone winkel.

Telegraaf abonnement stopzetten

Heeft u gebruik gemaakt van onze Telegraaf aanbieding en een abonnement op de populairste krant van Nederland genomen? Wij hopen dat u dagelijks heeft genoten van het laatste nieuws. Wilt u toch uw Telegraaf abonnement stopzetten? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. De Telegraaf abonneeservice is wat u dan zoekt. Bij uw Telegraaf abonnement heeft u de inloggegevens gekregen voor mijntelegraaf.nl. Op deze Telegraaf abonneeservice kunt u uw abonnement op Telegraaf stopzetten. Ook kunt u hier uw gegevens wijzigen en bijvoorbeeld een bericht doorgeven als u bent verhuisd. Toe aan een nieuwe krant? Uit onderzoek blijkt dat lezers relatief vaak switchen tussen de Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Wellicht is dit wat voor u?

Lees de Telegraaf vanaf 6

 

Telegraaf: 3.84 / 5 (145 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen