Telegraaf abonnement opzeggen

Telegraaf abonnement opzeggen

Wilt u uw Telegraaf abonnement opzeggen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het kan soms gebeuren dat een krant niet meer helemaal aan uw wensen voldoet of wellicht komt het financieel even wat minder goed uit. Als abonnee heeft u verschillende mogelijkheden voor het opzeggen van het Telegraaf abonnement.

Hoe kunt u een Telegraaf abonnement opzeggen?

Er zijn drie verschillende manieren om uw Telegraaf abonnement te beëindigen. U kunt telefonisch opzeggen, online opzeggen via de website of een brief sturen naar de Telegraaf abonneeservice. We zullen de drie verschillende manieren voor u op een rijtje zetten, zodat het een fluitje van een cent wordt om het Telegraaf abonnement te beëindigen.

Houdt wel rekening met de opzegtermijn. Bij het afsluiten van een kwartaal-, halfjaar- of jaarabonnement kunt u één maand voor afloop van de abonnementsperiode opzeggen. Bent u te laat? Dan zit u er nog een maand aan vast. Na afloop van de abonnementsperiode kunt u wel iedere maand opzeggen, dus het abonnement wordt niet opnieuw met een kwartaal, half jaar of een jaar verlengd.

Meer lezen over Telegraaf abonnement opzeggen