abonnement Limburgs DagbladBent u woonachtig in Zuid-Limburg en wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws uit de provincie en daarbuiten? Dan is een Limburgs Dagblad abonnement echt iets voor u! Over enkele jaren bestaat dit regionale dagblad alweer 100 jaar. Samen met het andere regionale dagblad in Limburg, De Limburger, zorgt het Limburgs Dagblad al tientallen jaren voor de nieuwsvoorziening in de provincie.

Bij Krantaanbiedingen.nl kunt u altijd kiezen voor een zeer voordelig abonnement op het Limburgs Dagblad.


Helaas, op dit moment heeft het Limburgs Dagblad geen voordeelacties lopen.
 

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Limburgs Dagblad abonnement van krantaanbiedingen.nl

Limburgs Dagblad lezenKrantaanbiedingen.nl heeft verschillende mogelijkheden voor een Limburgs Dagblad abonnement. Soms kunt u een voordelig abonnement afsluiten met een hoge korting, soms krijgt u een leuk welkomstcadeau, maar ook regelmatig kunt u een digitaal Limburgs Dagblad abonnement nemen voor uw smartphone, tablet of computer.

Wilt u liever alleen de krant in het weekend? Ook weekendabonnementen komen bij ons regelmatig voorbij. Liever de krant een aantal weken uittesten? Ook proefabonnementen komen op deze pagina te staan. Zo kunt u zeer voordelig deze krant een aantal weken uitproberen. Blijf deze pagina regelmatig bezoeken voor nieuwe acties en aanbiedingen voor een Limburgs Dagblad abonnement.

Informatie over het Limburgs Dagblad

De kerntaak van het Limburgs Dagblad ligt in het informeren en inspireren. Naast nieuws uit binnen-en buitenland blijft u op de hoogte van al het regionale nieuws uit Zuid-Limburg. Limburgers zijn gek op de bourgondische levensstijl, daarom bericht het Limburgs Dagblad ook regelmatig over eten & drinken. Deze eigen identiteit is ook terug te vinden in de andere onderdelen sport, cultuur, muziek, film, wetenschap en reizen.

Het Limburgs Dagblad heeft een eigen identiteit waar iedereen in de regio zich mee kan indentificeren. U kunt van dit alles genieten op het populaire tabloid formaat of een digitale editie. Dit is echter nog niet alles. Elke zaterdag krijgt u de extra dikke zaterdageditie met extra katerns, informatie en uitgaanstips. Het Limburgs Dagblad is de meest voordelige regionale krant van de provincie Limburg en verschijnt 6 dagen in de week.

Geschiedenis van het Limburgs Dagblad

Het Limburgs dagblad kent een lange geschiedenis in de nieuwsvoorziening voor de provincie Limburg. De eerste krant verscheen al op 26 oktober 1918. Alhoewel de krantenwereld het de laatste jaren moeilijk heeft, met de opkomst van online nieuwsmedia, heeft deze regionale krant nog altijd een oplage van 62000.

Samen met Dagblad De Limburger zorgt de krant voor het informeren en inspireren van de Limburgse bevolking. Het Limburgs Dagblad wordt uitgegeven door de Media Groep Limburg. Deze uitgever werd in 2000 door de Telegraaf Media Groep overgenomen. In april 2006 werd de Limburg Media Groep weer verkocht aan een Britse investeringsmaatschappij genaamd Mecom. De hoofdredacteur van het Limburgs Dagblad is Huub Paulissen.

Neem nu een abonnement op het Limburgs Dagblad

Bent u woonachtig in Limburg en bent u op zoek naar de perfecte krant voor uw informatievoorziening? Overweeg dan eens een Limburgs Dagblad abonnement. Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk voor deze krant. Bekijk ons aanbod en abonneer u vandaag nog. Door de vele opties zit er altijd een abonnementsvorm voor u tussen.

Kiest u voor de papieren krant? Of toch voor een digitale verschijning voor uw tablet, smartphone of computer? Neem nu een abonnement op het Limburgs Dagblad en u hebt het eerste exemplaar al snel op de deurmat liggen.

Lees Limburgs Dagblad vanaf 10.95

 

Limburgs Dagblad: 2.6 / 5 (15 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen