abonnement dagblad de limburgerWoont u in de provincie Limburg en wilt u weten wat er in uw provincie speelt? Het Dagblad De Limburger is, samen met het Limburgs Dagblad, al vele jaren verantwoordelijk voor de nieuwsvoorziening van de provincie Limburg. Waar het Limburgs Dagblad zich vooral richt op Zuid-Limburg, is Dagblad De Limburger de krant voor de hele provincie.

Bij deze voordelige krant staat de Limburgse cultuur en identiteit voorop. Krantaanbiedingen.nl heeft altijd de meest voordelige Dagblad De Limburger abonnementen.


Helaas, op dit moment heeft De Limburger geen voordeelacties lopen.
 

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

laagste prijsLid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Voordelig Dagblad De Limburger abonnement van krantaanbiedingen.nl

Het meest voordelige Dagblad De Limburger abonnement sluit u af bij krantaanbiedingen.nl. Regelmatig bieden we een abonnement op Dagblad De Limburger aan in combinatie met een leuk welkomstgeschenk. Wilt u liever geen welkomstgeschenk, maar een eenmalige korting op de abonnementsprijs? Ook dat is uiteraard mogelijk. U kunt uw Dagblad De Limburger abonnement ook afsluiten voor uw smartphone of tablet. Kies dan voor een digitaal abonnement. Zit uw Dagblad De Limburger abonnement er deze keer niet bij? Ons aanbod kan wekelijks verschillen, dus blijf deze pagina bezoeken voor nieuwe en zeer voordelige Dagblad De Limburger abonnementen van krantaanbiedingen.nl.

Informatie over Dagblad De Limburger

voorpagina van dagblad de limburgerDe krant voor betrokken Limburgers, zo kunnen we Dagblad De Limburger het beste omschrijven. De krant verschijnt 6 dagen in de week met een extra dikke en uitgebreide weekendkrant op zaterdag. Bij Dagblad De Limburger staat de Limburgse identiteit voorop, waarbij cultuur een grote rol speelt. Dagblad De Limburger heeft vorig jaar enkele verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor is de informatievoorziening van de krant nog beter geworden. Nieuws uit binnen- en buitenland is uiteraard nog steeds volop aanwezig, net als nieuws uit de provincie Limburg in de vorm van nieuwsberichten, reportages en columns.

Het katern Scala is op de schop gegaan. Deze consumentgerichte pagina’s hebben thema’s als Wonen, Mobiel, Wegwijs en Dwars. Elke dag van de week verschijnt er nu een ander thema, waarbij Gezondheid, Cultuur, Show & Media, Uitgaan en film zeker niet worden vergeten. Afhankelijk van actuele ontwikkelingen is er ook een flexibele Scala pagina, die elke dag van de week een ander thema kan hebben. Ook nieuws over radio en televisie komt volop aan bod in Dagblad De Limburger.

Geschiedenis van Dagblad De Limburger

In 1996 fuseerde het Dagblad voor Noord-Limburg en De Limburger samen tot Dagblad De Limburger. De krant verschijnt in 8 verschillende regio-edities met een totale oplage van 119000 exemplaren. Samen met de krant voor Zuid-Limburg, het Limburgs Dagblad, wordt deze krant uitgegeven door de Media Groep Limburg. Alhoewel beide kranten een eigen identiteit hebben worden ze wel steeds meer geïntegreerd.

Neem nu een Dagblad De Limburger abonnement

Bent u op zoek naar een krant die zowel landelijk nieuws als nieuws uit uw eigen regio brengt? Kies dan voor een Dagblad De Limburger abonnement. Bekijk ons aanbod van abonnementen. Neemt u de papieren versie of de digitale krant? Een welkomstcadeau of een korting? Bent u nog niet helemaal overtuigd? Regelmatig bieden we ook een proefabonnement op Dagblad De Limburger aan. Zo kunt u de krant eerst eens rustig proberen. Kies snel voor het abonnement van uw keuze en Dagblad De Limburger zal al snel bij u thuis bezorgd gaan worden.

Lees De Limburger vanaf 10.95

 

Dagblad de Limburger: 2.29 / 5 (14 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen