NRC ochtend (voorheen: nrc next)

nieuw logo nrc in de ochtendNRC in de ochtend is de ochtendeditie van NRC en valt zes dagen per week op de mat en verschijnt daarnaast ook digitaal. Toen de ochtendeditie begon (toen nog nrc.next geheten) lag de focus op jonge hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt tussen de 20 en de 39 jaar. Inmiddels richt de krant zich op een breder publiek.

De krant brengt op werkdagen het dagelijkse nieuws uit binnen- en buitenland, achtergrondreportages, opiniestukken, informatie over loopbaan(ontwikkeling) en lifestyle. Daarnaast biedt nrc columns en een terugkerende kookrubriek. Bij uw nrc in de ochtend abonnement ontvangt u niet alleen doordeweeks uw krant, ook op zaterdag krijgt u een extra dikke versie.

Met onze nrc aanbieding krijgt u deze krant op tabloidformaat elke morgen al vroeg in de brievenbus. Onze abonnementen zijn zeer voordelig waardoor u vele euro’s kunt besparen op uw abonnement.

Kies in september 2021 uit de volgende aanbiedingen van NRC (ochtend):

Aanbieding september 2021. 6 dagen per week de krant + digitale toegang

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €6,80 per week.
nrc next aanbieding

Zaterdag de krant + 24/7 toegang tot digitale versie

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €3,30 per week.
aanbieding nrc next zaterdag

24/7 digitale toegang. Lees de krant lezen op uw iPad/Smartphone/PC

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €2,50 per week.
nrc next digitaal aanbieding

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Het aanbod van krantaanbiedingen.nl kan wekelijks verschillen. We hebben verschillende nrc abonnementen om uit te kiezen. Op dit moment hebben we geen proefabonnement nrc in de ochtend om voordelig kennis te maken met deze ochtendkrant. Digitale abonnementen vinden daarentegen wel gretig aftrek. Met een digitaal abonnement kunt u voordelig de winnaar van de ‘Loep Award’ lezen op een tablet of smartphone. Hierboven vindt u de verkrijgbare abonnementen van dit moment.

NRC in de ochtend abonnement opzeggen

Het opzeggen van deze actie is mogelijk per telefoon tegen het einde van de actieperiode, daarna is er een opzegtermijn van een maand. Uiteraard kunt u de krant op zeggen in de zogeheten ‘spijtoptantperiode’ binnen 14 dagen na de start van de aanbieding.

Geschiedenis van nrc in de ochtend (nrc.next)

abonnement NRC NextDe voorloper van NRC in de ochtend heette nrc.next. Het positioneerde zich graag als ‘de kwaliteitskrant in de ochtend’. Nrc.next werd gezien als het jonge broertje van NRC Handelsblad. De krant verscheen voor het eerst in 2006. Waar NRC Handelsblad een avondkrant is, verscheen next juist in de morgen. Met het populaire tabloidformaat en een vlotte pen hoopte NRC destijds de jonge en hoogopgeleide starter warm te maken voor deze krant.

Inmiddels is het een algemene kwaliteitskrant in de morgen. Media 2021 werd de term nrc.next losgelaten. De kopij tussen ochtend en avond verschilde al nauwelijks en werd door dezelfde redactie gemaakt. De krant verschijnt nog steeds 6 dagen in de week. Op zaterdag ontvangen de abonnees een extra dikke versie met veel bijlages.

Digitaal

‘NRC in de ochtend’ verschilt nauwelijks met de inhoud van van NRC Handelsblad. Het laatste nieuws wordt daarnaast snel gebracht via nrc.nl. Zo trekt de krant tegenwoordig ook een jongere doelgroep aan. Het dagblad heeft zich inmiddels meester gemaakt van de digitale markt. Regelmatig verschijnt er een nrc aanbieding waarbij de krant zeer voordelig te lezen is op uw tablet of smartphone. De beste aanbiedingen en een overzicht van alle abonnementen vindt u bij krantaanbiedingen.nl.

De reclamecampagnes van NRC zijn tot nu toe een succes gebleken. Regelmatig verschijnt er een abonnement met hoge korting of met indrukwekkende welkomstcadeaus. Populair zijn de acties in combinatie met een iPad of een iPhone. Erg handig om de digitale versie van de krant op te lezen!

Lees NRC in de ochtend vanaf €2.5

 

NRC (ochtend): 3.95 / 5 (132 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen