nrc.next

abonnement NRC NextDeze jonge krant bestaat pas een aantal jaren en positioneert zich graag als ‘de kwaliteitskrant in de ochtend’. Bij ons vind je de beste nrc.next aanbieding voor nrc.next abonnementen. Toen nrc.next begon lag de focus op jonge hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt tussen de 20 en de 39 jaar. Inmiddels richt de krant zich op een breder publiek.

De krant brengt op werkdagen het dagelijkse nieuws uit binnen- en buitenland, achtergrondreportages, opiniestukken en, speciaal gericht op starters, informatie over loopbaan(ontwikkeling) en lifestyle. Daarnaast biedt next columns met meningen over actualiteiten en een terugkerende kookrubriek. Bij uw nrc.next abonnement ontvangt u niet alleen doordeweeks uw krant, ook op zaterdag krijgt u een extra dikke versie.

Met onze nrc.next aanbieding krijgt u deze krant op tabloidformaat elke morgen al vroeg in de brievenbus. Onze abonnementen zijn zeer voordelig waardoor u vele euro’s kunt besparen op uw abonnement.

Kies in juni 2021 uit de volgende aanbiedingen van nrc.next:

Aanbieding juni 2021. 6 dagen per week de krant + digitale toegang

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €6,80 per week.
nrc next aanbieding

Zaterdag de krant + 24/7 toegang tot digitale versie

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €3,30 per week.
aanbieding nrc next zaterdag

24/7 digitale toegang. Lees de krant lezen op uw iPad/Smartphone/PC

Zet de prijs vast voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.
Tijdelijke actie: Nu voor €2,50 per week.
nrc next digitaal aanbieding

Wilt u een abonnement liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 020 201 8372

Lid van WebwinkelKeur, voor veilig online winkelen

Het aanbod van krantaanbiedingen.nl kan wekelijks verschillen. We hebben verschillende nrc.next abonnementen om uit te kiezen. Op dit moment hebben we geen proefabonnement nrc.next om voordelig kennis te maken met deze jonge krant. Digitale abonnementen vinden daarentegen wel gretig aftrek. Met een digitaal abonnement kunt u voordelig de winnaar van de ‘Loep 2013 Award’ lezen op een tablet of smartphone. Hierboven vindt u de verkrijgbare abonnementen van dit moment.

nrc.next abonnement opzeggen

Het opzeggen van deze actie is mogelijk per telefoon tegen het einde van de actieperiode, daarna is er een opzegtermijn van een maand. Uiteraard kunt u de krant op zeggen in de zogeheten ‘spijtoptantperiode’ binnen 14 dagen na de start van de aanbieding.

Geschiedenis van nrc.next

nrc.next is natuurlijk gelieerd aan NRC Handelsblad. De krant verscheen voor het eerst in 2006. Waar NRC Handelsblad een avondkrant is, verschijnt next juist in de morgen. Met het populaire tabloidformaat hoopte NRC destijds met deze uitgave de jonge en hoogopgeleide starters warm te maken voor deze krant. Inmiddels is het een algemene kwaliteitskrant in de morgen. De krant verschijnt 6 dagen in de week. Op zaterdag ontvangen de abonnees een extra dikke versie met veel bijlages.

De reclamecampagnes zijn tot nu toe een succes gebleken. Regelmatig verschijnt er een abonnement met hoge korting of met indrukwekkende welkomstcadeaus. Populair zijn de acties in combinatie met een iPad of een iPhone. Erg handig om de digitale versie van de krant op te lezen!

nrc.next werkt nauw samen met NRC Handelsblad. Het nieuws wordt snel en flitsend gebracht om de jongere doelgroep aan te trekken. Het dagblad speelt hier handig op in door ook de digitale markt aan te spreken. Regelmatig verschijnt er een nrc.next aanbieding waarbij de krant zeer voordelig te lezen is op uw tablet of smartphone. De beste aanbiedingen en nrc.next abonnementen vindt u bij krantaanbiedingen.nl.

Lees nrc next vanaf €2.5

 

NRC Next: 3.93 / 5 (130 stemmen)

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen