Krant abonnement afsluiten op.. de Volkskrant | NRC Handelsblad | NRC Next | De Telegraaf | Trouw | Financieele Dagblad | AD | Regionale kranten

abonement ADHet AD (Algemeen Dagblad) is de 2e krant van Nederland en is vooral populair door de uitgebreide sportverslaggeving en de vele “testen”, zoals de AD-oliebollentest of de AD-haringtest. Op deze pagina vindt u de beste AD aanbiedingen voor diverse AD abonnementen.

AD aanbieding van krantaanbiedingen.nl

Onze aanbieding op een AD abonnement kan regelmatig verschillen. Soms hebben we een proefabonnement AD of bieden we voordelige digitale abonnementen aan, maar ook regelmatig een AD aanbieding waar het AD abonnement met hoge korting genomen kan worden. Op dit moment hebben we de volgende AD abonnementen:

AD nu heel voordelig in huis. Stopt automatisch.

1/5 staatslot cadeau bij 1 maand AD

12 maanden het AD + een jaar lang elke maand meespelen met een 1/5 Staatslot

Ook digitaal toegang. Slechts €19,95 per maand.
Nu 1/5 staatslot (12x) bij een abonnement op het AD

AD + 12-delige Disney-collectie (23,95 per maand)

12 maanden AD incl. GRATIS Disney collectie met lees- en luisterboekjes
disney collectie (12 DELEN) cadeau bij het AD

AD + Samsung Galaxy Tab

24 maanden AD voor €20,95 p.m. (zaterdagplus) of €28,95 p.m. (compleet)
+ GRATIS Samsung Tablet 4.0 kado (35% korting)
(Klik hier voor de specificaties van de Tablet)
Samsung Galaxy Tab kado bij AD

18 maanden AD voor €23,95 + GRATIS Kobo Arc 7 tablet

6 dagen de krant op de mat + 7 dagen, 24 uur per dag op PC, smartphone en tablet
lees lekker met deze kobo tablet bij AD


4. Zaterdag PLUS actie

1 jaar digitale toegang + 12 maanden zaterdag op de mat (€12,95 p.m.)

zaterdag de krant en elke dag digitaal AD lezen


Een maand lang AD in huis voor €10

Kies nu voor 2 weken, 4 weken of 6 weken. Je betaalt slechts €2,50 per week (84% korting).
Stopt automatisch
proefabonnement AD - nu 2,50 euro per week

Informatie over het AD

Het Algemeen Dagblad is een politiek- en religieus neutrale krant. Hiermee wil het AD een betrouwbaar en onafhankelijk dagblad zijn met de nadruk op feiten. Het AD richt zich niet op een speciale doelgroep, alhoewel het meerendeel van de lezers een bovenmodaal inkomen hebben. De krant verschijnt in verschillende versies, dit is afhankelijk van de regio waar u woont. In verschillende regio’s, vooral in het westen van het land, heeft de krant ook regionaal nieuws. U kunt niet kiezen welke versie u bij uw AD abonnement wilt krijgen.

Naast nieuws uit binnen- en buitenland heeft het AD altijd veel oog voor sport met de special AD sportwereld die elke maandag bij de krant verschijnt. Elke dag van de week heeft het AD een eigen thema. Op maandag is er bijvoorbeeld extra aandacht voor leeftstijl en gezondheid in het katern ‘AD diagnose’. Op andere dagen is er aandacht voor geld & recht, familie & relaties en informatie over de autowereld in het katern ‘AD autowereld’. Op zaterdag ontvangt u de extra dikke weekendkrant bij uw AD abonnement met bijlagen over reizen en tips over uitgaan en vakantie. Ook extra aandacht voor de actualiteiten verschijnen in de vorm van achtergrondreportages met indrukwekkende foto’s. Het AD verschijnt 6 dagen in de week op het tabloid formaat.

Waar het AD zijn populariteit mede aan te danken heeft zijn de vele specials waar producten of voedselwaren worden getest. Het meest bekend is de AD-oliebollentest die elk jaar verschijnt voor de feestdagen. Honderden verschillende oliebollenkramen en bakkers worden getest waarvan de uitslag in het AD wordt gepubliceerd. Hierdoor weet u waar de lekkerste oliebollen van Nederland gebakken worden. Andere jaarlijks terugkerende tests zijn de AD-haringtest en de AD-ziekenhuistest. Elk jaar verschijnen er vele consumentgerichte tests in het AD die u altijd kunt lezen bij uw AD abonnement.

Geschiedenis AD

Het AD is opgericht net na de oorlog op 29 april 1946. De hoofdredactie van de krant bevindt zich in Rotterdam. Al van begins af aan werd het AD gezien als een echte kwaliteitskrant. Alhoewel de oplages in de jaren 90 flink terugliepen heeft de krant weer een echte inhaalslag gemaakt en is het AD, na de Telegraaf, de 2e krant van Nederland. Uniek aan het AD is het regionale nieuws. De landelijke krant verschijnt in bepaalde regio’s  met extra nieuws uit de omgeving. In gebieden waar geen regionale krant van het AD verschijnt krijgt u de landelijke variant. Maak snel gebruik van onze AD aanbieding om de krant dagelijks zeer voordelig in huis te krijgen.

 
AD
3.7556

Veilig aankopen doen met Krantaanbiedingen

AD4